Here you can change website language:

Autor Wątek: Pochwały i skargi - [CM] Flexy  (Przeczytany 9685 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

GxC

Odp: Pochwały i skargi - [ST] Flexy
« Odpowiedź #30 dnia: 25 Grudzień 2021, 11:12:03 »
A ja was trochę nie rozumiem, przypierdalacie się aby się przypierdalać?

Robi eventy? Robi
Pomaga z afk na kasynie? Pomaga
Pomaga nowym na helpie/pw? Pomaga

Nawet nie wpierdala wam mutów, tylko ostrzeżenia za pisanie na helpie o sałatce warzywnej, przekonaniach na temat koscioła i o innych tematach.
Przypierdalacie się o informacje na temat questów z lost, gdzie moim zdaniem wszelkie informacje od tut/stut na temat questów są zbędne, bo psują zabawe. Quest powinien być czymś co gracze odkrywają sami, a nie tutor ich prowadzi. Jedyne co to tut powinien (według mnie) mieć jedynie pojęcie gdzie się udać na tego questa i tyle. A informacje jak wykonać questy powinny wypływać od innych graczy którzy te questy już robili.

Więc ja oceniam pracę która wkłada Flexy na wysoki poziom, ponieważ jest bardzo często zalogowana, i nie zbywa nikogo, kto nawet ją obraża.
9/10- bo zawsze może być lepiej.

Cieplutko pozdrawiam i życzę wesołych świąt, i mniej zawiści.
« Ostatnia zmiana: 25 Grudzień 2021, 11:13:55 wysłana przez GxC »

Osoby które lubią ten post: Flexy

Krzychu

« Odpowiedź #31 dnia: 26 Grudzień 2021, 15:33:16 »
A ja was trochę nie rozumiem, przypierdalacie się aby się przypierdalać?

Robi eventy? Robi
Pomaga z afk na kasynie? Pomaga
Pomaga nowym na helpie/pw? Pomaga

Nawet nie wpierdala wam mutów, tylko ostrzeżenia za pisanie na helpie o sałatce warzywnej, przekonaniach na temat koscioła i o innych tematach.
Przypierdalacie się o informacje na temat questów z lost, gdzie moim zdaniem wszelkie informacje od tut/stut na temat questów są zbędne, bo psują zabawe. Quest powinien być czymś co gracze odkrywają sami, a nie tutor ich prowadzi. Jedyne co to tut powinien (według mnie) mieć jedynie pojęcie gdzie się udać na tego questa i tyle. A informacje jak wykonać questy powinny wypływać od innych graczy którzy te questy już robili.

Więc ja oceniam pracę która wkłada Flexy na wysoki poziom, ponieważ jest bardzo często zalogowana, i nie zbywa nikogo, kto nawet ją obraża.
9/10- bo zawsze może być lepiej.

Cieplutko pozdrawiam i życzę wesołych świąt, i mniej zawiści.

widac ze nie przeczytales zadnej wiadomosci ktora zostala tu napisana
caly czas jest pisane o tym, ze nie chodzi o to ze ma pomoc zrobic questa tylko wiedziec a ty znowu piszesz to samo jednoczesnie najezdzajac na flexy a jednoczesnie ja broniac xD
robi eventy - XD
pomaga z afkami? no nie powiedzialbym, rozmawia sobie pod temple a gdy spytam sie czy wyjebie mi afka z kasyna, to udaje ze jest afk i za 3 minuty znowu prowadzi rozmowy pod temple
a co do pomocy nowym, to naprawde taki most czy jakikolwiek inny gracz ktory sam expil postac i troche na otsie siedzi, pomoze lepiej niz taka st flexy
a co do tego ze nie moze podac drogi bo to pomoc administratora to mrozek usuwaj wszystkie poradniki z forum ktore stworzyli tutorzy czy ktokolwiek z administracji bo to pomoc administratora

Omikashi

« Odpowiedź #32 dnia: 27 Grudzień 2021, 23:13:46 »
Flexi to osoba ktora odpowiada na wszystkie moje pytania, Jest kompetentna, sympatyczna i pomocna  normalnie skarb <3 Takich tu osob potrzeba

udziol

« Odpowiedź #33 dnia: 27 Grudzień 2021, 23:53:57 »
Jeden z niewielu członków administracji który poświęcił swój czas, żeby wytłumaczyć proste sprawy. Większość z adminów posługuje się językiem typowo tibijskim i zakłada, że każdy zna ten "jargon", a niestety nie każda osoba, który przychodzi na serwer jest zapalonym tibianem i wie co każdy skrót i okreslenie oznacza. Dziewięć na dziesięć adminów od razu ignoruje mnie jak pytam co dana rzecz oznacza itd.
Potrzebowałem pomocy z questem na spell 250k (chyba ::) ) i Flexy się zaoferował pomóc.
Flexy napisała do mnie z jej prywatnej postaci, poszliśmy na questa. Zanim go zaczęliśmy, Flexy wytłumaczyła co się na tym queście robi i czego się spodziewać. Podczas robienia questa minęliśmy fontanne i Flexy kazała na nią nacisnąć, żebym zgarnął addona - zapytałem co to jest itd. i ona nie miała problemu w tym, żeby mi to wytłumaczyć. Dostałem również link do tematu na forum gdzie wszystkie fontanny są rozpisane.
Zrobiliśmy questa, dostałem spells i Flexy powiedziała, że jak czegoś nie będę wiedział albo miał z czymś problemy to mogę pisać do niego osobiście, a jak nie to na ogólnych czatach, i napewno inny admin mi pomoże.

Flexy zdecywanie na plus - konkretny dodatek do zespołu i pomaga RexiaOTS, żeby gracze zostali na dłużej.

Pozdrawiam serdecznie

@EDIT

Sorry Roksana za płęć męską  ::) Już poprawione  8)
« Ostatnia zmiana: 27 Grudzień 2021, 23:56:29 wysłana przez udziol »

Malutki Ek

« Odpowiedź #34 dnia: 28 Grudzień 2021, 00:28:12 »
Jak Dla Mnie Mega Kozak Nie Każdemu Chce Się Pomagać W Nocy A On Robi To Z Usmiechem I Chęcią
Pozdrawiam  ::)

Mistrzunko

« Odpowiedź #35 dnia: 28 Grudzień 2021, 13:28:39 »
Wielka Pochwala dla ST Flexy, pomoc w questach jak i na priv o co nie zapytasz za chwile masz odpowiedz (konkretna odpowiedz), chaty tak samo dobrze ogarnia. Wielki plus

SiR mOST

« Odpowiedź #36 dnia: 30 Grudzień 2021, 09:45:45 »
W ostanich dniach, mocny progress - czysci kasyna, robi eventy, zajmuje sie kanalami, wielki +

Osoby które lubią ten post: Flexy, Alkoholik, Krzychu, Nyga Ricz, GxC

Ezio

Odp: Pochwały i skargi - [GM] Flexy
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Styczeń 2022, 11:20:37 »
Jako były członek administracji chce powiedzieć, że Mrozu znalazł kogoś lepszego ode mnie o 50% lepszego i który nie rozrabia :*

Paleciak

« Odpowiedź #38 dnia: 18 Luty 2022, 15:14:53 »
GM Flexy szybka pomoc o co ją się poprosi <3  :-*

Omamle

« Odpowiedź #39 dnia: 18 Luty 2022, 21:45:36 »
Pozdro Flexy. Mrozu doceń bo naprawdę chłop się stara i pomaga graczom a nie jak REKSIO co eventy robi i sam je wygrywa. Flexy się nadaje ❤🥰

Osoby które lubią ten post: Flexy, Nyga Ricz

Czapkazdaszkiem

Odp: Pochwały i skargi - [CM] Flexy
« Odpowiedź #40 dnia: 09 Sierpień 2022, 11:23:34 »
Zawsze pomaga jeżeli jest taka potrzeba, Wielki +. Pozdro

Alkoholik

• Zasłużony
  • Mistrz Pióra
  • *
  • Polubień: 680
  • Reputacja: -155
« Odpowiedź #41 dnia: 12 Styczeń 2023, 12:49:28 »
jako członek administracji znam ją trochę bardziej i mogę powiedzieć że to bardzo miła, zaangażowana i starająca się kobieta, jak miałem problemy albo jakieś pytania związane z tutorem to zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, a nawet sama od siebie tlumaczyła pewne rzeczy.

Kiedyś jako graczowi wydawało mi się że Flexy mało robi, ale teraz widząc to z drugiej strony widzę że robi bardzo dużo, co również jej wychodzi, często pomaga nowym w questach, jeżeli są jacyś "trudni" klienci to ma do nich cierpliwość i spokojnie wszystko tłumaczy. Często wychodzi z nowymi pomysłami.

Jak dla mnie jedna z najbardziej zaangażowanych osób w administracji.

Pozdrawiam :D

ChceTylkoPostac

« Odpowiedź #42 dnia: 16 Styczeń 2023, 22:31:24 »
jako członek administracji znam ją trochę bardziej i mogę powiedzieć że to bardzo miła, zaangażowana i starająca się kobieta, jak miałem problemy albo jakieś pytania związane z tutorem to zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, a nawet sama od siebie tlumaczyła pewne rzeczy.

Kiedyś jako graczowi wydawało mi się że Flexy mało robi, ale teraz widząc to z drugiej strony widzę że robi bardzo dużo, co również jej wychodzi, często pomaga nowym w questach, jeżeli są jacyś "trudni" klienci to ma do nich cierpliwość i spokojnie wszystko tłumaczy. Często wychodzi z nowymi pomysłami.

Jak dla mnie jedna z najbardziej zaangażowanych osób w administracji.

Pozdrawiam :D
a teraz zrób sobie loda krzywy kręgosłupie
btw flexy fajna dupa i dobry cm pozdrawiam