Witam szanownego Pana Mroza, uprzejmie wnoszę o przywrócenie do życia PVP na otsie i mam co do tego mam propozycje które skłoniłyby jedna z drużyn do walk
- odpalenie pvp eventow (ciekawsze będą gathery jakieś camy i większe bitki a nie ganianie się po loscie, wiem ze była wspolna debata na ten temat ale była jak obie drużyny wykazywały chęć walki, niestety teraz jedna z drużyn miga się od walk a to napewno zacheciloby ich do organizacji)
- blokada pvp na mc (obecnie to wyglada tak ze walki odbywają się na mc przez co nie da się zorganizować spontanicznej bitki w ciągu dnia bo z 6 osób robi się 15 postaci)
Uprzejmie prosiłbym również o aktualizacje regulaminu co wolno na otsie a czego nie (chodzi mi o wyzywanie rodziny pisanie imion itp) bo zasady na bieżąco się zmieniają i nie każdy jest w stanie je ogarnąć, a niektórzy dostają bany za imiona, inni za nazwiska, jakbyś napisał co wolno czego nie i co za to grozi napewno rozjaśniloby to sprawę
Dostosowanie regulaminu supportów czyli tez jakiś zakaz biegania podczas udzialu w pvp innych postaci bo co to ma być ze ktoś biega bije łapie ludzi a ktoś biega profesja non pvp z przeciwnej drużyny i patrzy co się dzieje, kiedy może sobie wrócić do pz, albo iść oddać Patryka albo poprostu przeszkadzają w pushowaniu itp
To na tyle jak ktoś ma jakieś ciekawe pomysły to piszcie (nie sandał nie prosimy o twoja akceptację)