Może nie na temat i w tym dziale ale co tam,
zaczynając przygodę na tym OTS , byłem notorycznie zabijany przez topke kiedy byly najazdy , nie daliście mi możliwości jakiego kolwiek wbicia bonusowego lvl na tych najazdach , pisałem o tym na forum , ale mieliście beke ze mnie i mojego team , teraz jak dołączyliśmy do nelfisa i powbijaliśmy lvle zaczeliśmy was zabijać jak nooby , i tu moje pytanie jak się czujecie ? niefajnie co ? no cóż nagrabiliście sobie to teraz macie ...
ale to co zaczyna się dziać na servie jest troche przegięte , nudy , narzekanie że palek jest zbyt op i nie dawanie innym ludzą expic ...
naprawdę zaczyna mnie to trochę nudzić , a chciałem pograć na naprawde spoko servie , ale z tego co widze administracja jest zbyt Leniwa żeby cos w tym kierunku zrobić ...
więc tu mam propozycje , i niech sie wypowiedzą gracze obu zwaśnionych klanów ,
czasowe zawieszenie Broni do wind up . czyli 10 dni , pvp tylko na zamku i w niedziele na bosie
w tym czasie wielki , nelfis , end niech dostana tutora i niech się wykażą swoją wiedzą na temat serva i pomoc innym graczą , myślę że bylo by to uczciwe wobec nowych graczy któży chcą rozpocząć przygodę z tym ots
pozdrawiam