Moje Uszanowanie. Witam Szanowną Administrację i Was, znajomi z gry.
Długo powstrzymywałem się od napisania tego postu aż do dzisiaj.
Rozróżniam głównie dwa typy ludzi.
1) Honorowi- Ludzie którym mogę zaufać, dla których hajs to nie wszystko. Dając Im okazje, nie okradną Cie - ponieważ szanują Ciebie jako człowieka i lubią po prostu być, mimo wszystko.
2) Parceli, ludzi bez honoru. Którzy są, zdobywają zaufanie a przy pierwszej lepszej okazji pokazują swoje " Prawdziwe oblicze - prawdziwą twarz " Dasz Im palec - upierdolą całą rękę.
Nauczony zostałem dzielić się tym co mam, bez wahania. Hajs to nie wszystko.
Na co dzień, rozpoczyna u Nas grę wiele dzieciaków to nie jest żadna nowość.
Jeżeli widzę kogoś takiego bądź napisze, podejdzie do mnie na zwykłe proszę dam mu trochę rzeczy - w wielu przypadkach - dla Nich to niewyobrażalna radość. Nie musi cichaczem podejść do mamy zabrać telefon i wysłać smsa.. Od razu ma szczęśliwy dzień - więc i w pewnym sensie ja mam. Dla Nas to grosz, da Nich wiele.
Graczu Nadertyk-u..
- Nadertyk
- Ndertyk
- Nedertyk
Chcę wyrazić swoje skromne zdanie na temat Twojej osoby.
Dla mnie, jesteś najzwyczajniejszym Zerem. Jesteś strasznie wygadaną osobą, jestem pewny, że wielu ludzi zauważyło ten fakt. Wyłapujesz selektywnie jak cwany lis dzieci, zdobywasz ich zaufanie i najzwyczajniej na świecie okradasz takie dzieci.
Wzbogacając się na najzwyklejszej kradzieży - Sam Cie sprawdziłem z nooba przed napisaniem tej opinii.
Na zaufanie, dobrą opinie wielu ludzi bardzo ciężko pracuje. Jednak Ty o tym możesz jedynie marzyć.
Z mojej strony w żadnym wypadku nie jest to płacz. Mam nadzieję, że chociaż jedno dziecko tym postem uratuję przed Tobą.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie (omijając Nadertyk'a). Życzę dużo zdrowia Wszystkim - Tobie również Nadertyku, Earante.