Erante nie pierdol głupot, jesteś taki zarobiony a pamiętam jak dziś jak twoi współtowarzysze broni nie wracali do walki bo nie mieli na blesy, dlaczego ich nie ratowałeś?
Udajesz jebanego figo fago a prawda jest taka, że stałeś przez pół roku w depo i ciułałeś te dc jak dziwka klientów w lesie.
Później masz czelność pierdolić do gitów, że są biedakami a prawda jest taka że napierdalamy się cały czas i nie ma czasu i możliwości zdobyć kasy na te jebane blesy
W sumie gdyby nie my to byś kurwo nic nie miał, gdybyśmy wiedzieli jaką pizda jestes to zagnoilibyśmy cię w zarodku i nikt by nawet od cb fire sworda dziwko nie kupił.
\
@Mrozu pomyśl teraz czy chcesz robic otsa na którym już nigdy walki nie zobaczysz bo po prostu ludzi nie będzie na to stać.
Pół roku chłopczyku? - dwa miesiące handlowałem. W dwa miesiące dorobiłem się wszystkiego. Później zacząłem zabawę z Wami ; )
Naszym ludziom nigdy nie brakowało kasy na blessy - informacje z dupy
Wy się napierdalacie cały czas? Kogo Ty chcesz oszukać dziecinko - skaczecie po otsach jak jebane kangury - gdybyś przyłożył się do gry na Rexii nie miałbyś problemu z dckami - Dla Was ten ots to DED - Nazywacie go DEDEM
Nie podoba się? Wypierdalać. Nikt Was siłą tu nie trzyma. Nam jest tu dobrze z Wami albo bez Was, Rexia ma się dobrze.
Wy mnie zablokować? Chłopaczku drogi, mój handel ma się znakomicie a Ty gówno mogłeś, możesz i będziesz mógł mi zrobić.
@Mrozu Wojna wciąż trwa - Oni pierdolą głupoty. To zwykły płacz bo pizdeczki grają na innych otsach i wchodzą tu jedynie na podrygi - później nie mają kasy.
My gramy z głową. Oszczędzamy Mainy właśnie dlatego, żeby oszczędzać na dckach.
Was napierdalamy na noobach tracąc groszowe dcki.
Jak już kiedyś pisałem, gra rebornem jest kosztowna.
Więcej płaczu !!!!!