Forum zostało otwarte!
00:15, znowu wylogowało mi wszystkie chary ! nicki: Lowik Rdka, i cala reszte !
Dzisiaj zwiększyliśmy o 12 w południe pewne ograniczenie pakietów per IP i z tego co wiem to pomogło, jeżeli dalej kogoś kicka to obstawiałbym problemy u dostawcy lub na linii z naszym serwerem.
Cytat: Mrozu w 10 Sierpień 2020, 22:37:21Dzisiaj zwiększyliśmy o 12 w południe pewne ograniczenie pakietów per IP i z tego co wiem to pomogło, jeżeli dalej kogoś kicka to obstawiałbym problemy u dostawcy lub na linii z naszym serwerem.Mi znowu wypierdoliło 1k lvl na kasynie, (nicki poniżej), a reszta na expie biega normalnie Allah AkbarAsterka Boza
Cytat: Anonimowy w 11 Sierpień 2020, 01:14:39Cytat: Mrozu w 10 Sierpień 2020, 22:37:21Dzisiaj zwiększyliśmy o 12 w południe pewne ograniczenie pakietów per IP i z tego co wiem to pomogło, jeżeli dalej kogoś kicka to obstawiałbym problemy u dostawcy lub na linii z naszym serwerem.Mi znowu wypierdoliło 1k lvl na kasynie, (nicki poniżej), a reszta na expie biega normalnie Allah AkbarAsterka BozaMrozu pisał że kicki dostają konta poniżej 10k dlatego ci wywaliło postać 1k