Forum zostało otwarte!
Mi działa, testowałem przez tydzień na 3 postaciach ale zacinał się średnio co 5h. Możliwe, że przez wizualne bugi(pokazywało mi więcej dc/gn niż miałem w rzeczywistości, których nie mogłem zestackować ani ruszyć). Relog naprawiał problem(nadmiarowe dc znikały). Innej osobie też się zacina mniej więcej co taki sam okres czasu więc skrypt raczej do poprawy.
Cytat: Biggus Dickus w 05 Październik 2020, 02:01:01Mi działa, testowałem przez tydzień na 3 postaciach ale zacinał się średnio co 5h. Możliwe, że przez wizualne bugi(pokazywało mi więcej dc/gn niż miałem w rzeczywistości, których nie mogłem zestackować ani ruszyć). Relog naprawiał problem(nadmiarowe dc znikały). Innej osobie też się zacina mniej więcej co taki sam okres czasu więc skrypt raczej do poprawy.Podpinam się, co kilka godzin blokuje sie. Relog i po sprawie ale jest to jednak uciążliwe Na lewą strone kasyna nie działa
Siema mam problem z tym skryptem a mianowicie chodzi o to ze jak go odpalam dziala ladnie ale po jakims czasie albo mi wychodzi z casyna i jest w temple o co chodzi... ?
ma ktos tak z tym skryptem ze sie zacina np przy 37 cc i nie rozmienia gn