Omen randomie jebany z tej rexii wyklutku, 5 dni nikt z waszego teamu nie zrobil taska, kazdy reborn u was siedzi sztywno rozdany kiedy u nas sa 2 transfery a wy dalej piszecie ze my chary rozdajemy xd troche to smutne, ze ktos kto od 5 dni nie zrobil taska pisze o zgnojeniu i braku naszego expa gdy kim robi 2k/h a wczoraj na blessa widianek nie mial mimo ze gra tu 7 lat cya
i oczywiscie pomijam connection lost 5 osob co okolo 3 minuty i zadowolonego widiana ktory pisze net down
Cynio tradowcu od foxhoundow wlacz monitor bo najwidoczniej slepy jestes XD
Troche smutne ze goscie sie poczuwaja bo se 2dni na drakonixach poexpili, gdzie byliscie przez ostatnie pol roku? Krotka pilka - nawet kurwy oporu podczas jednej bitki nie daliscie, a sie pucujecie jkabyscie wygrali serwa XD
Te pileczki to wam sie bardzo latwo odbija moze dlatego ze macie iq sosny.
Widian tu nie gra od czasu jak mu zbanowal mrozu chara
Tak jak 80% tej druzynki wbija na bitki (raz do roku jak w koncu sie zgatherujecie)
"kazdy reborn u was siedzi sztywno rozdany kiedy u nas sa 2 transfery"
"i oczywiscie pomijam connection lost 5 osob co okolo 3 minuty i zadowolonego widiana ktory pisze net down"
wez napisz po angielsku ty jebany dyslektyku
Fajnie jest tak pisać jakieś głupotki i pisać o odbijaniu piłeczki, gdy nigdy nie grałem w Foxhoundach, przez ostatnie pół roku ludzie mieli maksymalnie max lvle a od niedawna zaczeły wjeżdżać reborny i macie kłopoty emocjonalne, teraz jeszcze na dniach ruchanie chłopa ze swojego teamu bo wam charów nie dal na gather, co do tych 2 zdań to chyba Tobie się monitor wyłączył jak nie rozumiesz, ale spokojnie pomogę.
"kazdy reborn u was siedzi sztywno rozdany kiedy u nas sa 2 transfery" - u nas jest tylko Azzan i Wujek z tych którzy przychodzą i dostają chary, a wy bierzecie 5 deyow jakiegos mazura i malincoka jakiegos, hiene ;c
"i oczywiscie pomijam connection lost 5 osob co okolo 3 minuty i zadowolonego widiana ktory pisze net down" - widian na edron napisał net down do Pekina albo Nelfisa, juz nie pamiętam, który dostał pinga, mam nadzieje, ze zaspokoiłem twoja wiedzę.
No i oczywiście chodzi o to, że na darashii co chwile pinga ktoś dostawał, wiec sztywny boat. Stójcie dalej w miejscu i czekajcie na close w 2k20 ze skrypcikami.
Możesz się pakować i do branżówki lecieć pozderki,
Cynio.