Pierdole, nie wierze. Ta rozjebana legenda od kamysa siedzi 20 godzin dziennie na tym forum i pisze wypociny, żeby sobie podbić IQ, jedyny kto lajkuje mu posty to jakiś rozjebany szwed, który na normalnym otsie (bez jakis runek, rebów) z rl mapką zostaje zajechany w 1h i daje x loga pisząc, że otsik jest zepsuty xD
Gostek wyszedłem stad z rana, a ty od tego czasu napisałeś 45 postów w 120 tematach, ale musisz mieć smutne życie xD Czas na merytoryczny zajazd.
1) Na bosie było ich 10 w tym 3 ed? xD Aha chuj, że jak staliśmy na staku to było ich 18 w tym 14 postaci z 3 rebem, ale cos szczekasz farmazonie.
2) nie chciałeś grać u mazura, ale jak wbiłeś to pizda cicho nawet psie sie nie odezwiesz
3) Huszcza wysłał warmoda i wwygrał 100:20 bo lidował jakiś fisiek, potem przejął GODus i mogłeś do kanciapy się schować. Było ich 15 więcej? Chuj jebany randomie, że huszcza miał 29 osób, a ich było 33 (4 osoby więcej, gdzie 25 chłopów to tradówa, faktycznie przewaga jak chuj xD). Ale to typowe u ciebie warriorka huszczy = padnie wam 15 osób to dajecie skrypcika, że was niby 20, a tych 15 z temple już nie liczy rozjebane przygłupy
4) Lepiej grać na otsie, który stoi 2 lata? Ale jebany ściek od Kamysa, jak jeszcze grałem normalnie w tą tibijkę to wolałem wbijać na otsa co 4 dni i się normalnie bić niż expić tydzień na jakiś zdechlakach. Widać, że jesteś dzieckiem Kamysa, na otsie nikt nie gra od 2k19, a chłopy dalej szcztywno z mrozem po jajach się liżą i piszą, żeby outfity im dodał na otsika xD Za 3 dni aktualizacja, może doda ci mounta starej niedźwiedzicy to se pojeździsz na arcydziele mrożka
5) Nikt cie nie chce w timku, jesteś najgorszym ścierwem, najpierw piszesz, że nie chcesz grać u mazura, ale o tsika pisałeś, więc się zdecyduj randomie
6) Vestia nie ma balansu? No nie ma skoro nieudaczniku nie wiesz co to ss i m ring i padasz na butle. vestia nie ma balansu, ale rexia ma xD Weź pierdolnij się, wejdz do kamysa na tsa i graj, to twój lider
ps. Poczekaj z 15 min zanim mi odpiszesz, będą pozory, że nie odświeżasz tego śmierdzącego forum co 5min