Jesteś nie doinformowany, a jak ktoś jest nie doinformowany to lepiej żeby zamknął ten ryj
Nic nie wiesz patusie, a najszerzej gębę otwierasz.
Rodzice cię nie uczyli ze dorosłym się w portfel nie zagląda ?
Popytaj koleżków z guildi typu Huszcza/samgold, czy nie bylo aukcji na chary jerrego, pajacu. I skończ pajacować bo nic nie wnosisz.
Ale co Ty pierdolisz przegrywie, piszesz jakbyś miał 60 IQ, ludzie piszą ze kupujesz chary za złotówki, a Ty piszesz o jakichś sytuacjach z kwietnia kiedy jeszcze nie zarabiałeś 2000 na miesiąc i gadasz ze nie kupujesz charow a masz może jednego swojego chara a reszta kupiona za złotówki z aukcji, jak ktoś chce punkty sprzedać to tylko do Ciebie albo Extreme wystarczy napisać, bo w realnym życiu jesteście nikim i dowartosciowujecie się w grze wydając ostatnie grosze xD
czy ty kurwa jesteś za przeproszeniem upośledzony ?
Nigdy nic nie kupiłem za złotówki ty pajacu, i nie pisz swojej historii bo jesteś jebanym pozerem i farmazonem. Co ty kurwa wiesz? Nie zarabiałem tyle ile zarabiam
Skąd masz takie info pierdolony dzieciaku, bo tak się zachowujesz piszesz mi o 60 IQ a sam pierdolisz takie głupoty ze czytać się nie chce, już ci cos mówiłem jak kurwo nie wiesz nie otwieraj gęby bo kiedyś ktoś ci z niej zrobi garaż dla ciężarówek pierdolony farmazonie.
To ile zarabiam, jest tylko i wyłącznie moja sprawa, wiec nie wpierdalaj swojego ujebanego ryja gownem w nie swoje sprawy. Bo starej twojej powiem żeby ci racje żywnościowe wydziałała bo ma jebanego nieroba pod dachem który bazuje na zdrowiu swojej matulki...
Idz prosic o korona zasilek bo ci kurwo na maslo nie starczy..
Kończę pisać z tb, jak będziesz miał nowa historie opisz ja sobie, ale gorszych farmazonów które tutaj sadzisz nigdy nie widziałem. I chuj wie kto ci takich głupot nagadał ze jakieś punkty za złotówki kupuje XDDDDD
Jedyne jakie punkty kupiłem za złotówki to ELITE Pointy.
"Kurwa Szwed" < Banda idiotow i pozerów. eloo!!!