Ziomuś gdzie Ty chcesz tutaj na bitkę wejść? Przedstawię Ci przebieg walki.
10 vs 10 -> Kto pierwszy zaznaczy, spam target i jeśli ktoś zdąży powiedzieć to MR'owanie swojego...
5 vs 5 -> Kto ma szybsze ręce lub kto ma lepsze skrypty. <- jedyne sensowne bitki tutaj...
JA bym się z chęcią pobił ale tylko i wyłącznie 5 vs 5, gdzie da się jeszcze jako tako wykazać bo nie spada się na klapka + przed rebem.
Druga sprawa to wyjść na bitkę 3 rebami 717k MS'ami to każdy by chciał wyjść, ale nie każdy gra tu 2/3 lata... Gdzie każdy reb daje 20% DMG + i nie wiem jak to sobie Mrozu wymyślił, na 3 rebie mr'ka zostaje taka jaka była, DMG każdej osoby jest większy o 60%? Dobrze to rozumiem? Ogólnie to nie OTS by się bić, to OTS 4fun dla laików lub takich płaczków bez rąk, gdzie można nastawić X MC'ków by po 2 latach zdominować OTS'a, a gdy już ktoś wpadnie postawić jako tako opór, nawet nie dać się mu wyexpić by potem się pobić, bo DOMINANDO XDDDD. Resetuj tego OTS'a Mrozu, stawiaj Rexie 2k15/16, gdzie był 100x lepszy balans niż jest teraz, essa.
Elo kake gdzieś się chujku chował
Tu i ówdzie.
Głównie CS:GO, zasmakowałem w końcu trochę RL Tibijki, aż w końcu po namowach wszedłem tutaj, bo podobno jakieś szwedy dominują.
[EDIT]
Jeszcze te "Lubię to" pod Swoimi postami... Wylizywanie sobie wzajemnie dupy... Smacznego