@Alkoholik
To może inaczej, chodzi mi ogólnie, nie tylko o Twoją personę, że wyzywanie za to kto ile siedzi jest po prostu słabe, każdy siedzi tyle ile chce i nie ma o co się pruć , ja sam na jednej edycji za czasów Cryptona na V*** spędziłem miesiąc nie śpiąc prawie nic.
@Frosto
Nie kojarzę, żeby Widian na serwie miał bana, a co do forum to go tu nie wpuszczę, bo zbyt zniechęca do gry innych
Słabe to jest jak ktoś ma podjare ze zabił boty o 3 w nocy i pisze żeby opór postawić , gdy normalni ludzie śpią, albo biegaja na bugmapie po elite i się cieszą ze uciekli, ja mam rodzine prace i nie wyobrażam sobie siedziec cała noc na Tibii, nie miałbym po prostu na to czasu, jakbym miał 16 lat i zdalne nauczanie to może bym posiedzial dłużej, albo byłbym nerdem bez życia prywatnego, a jeżeli dla kogoś granie w tibie po 12h dziennie, mając rodzine, dziecko w domu i prace jest normalne to pozdrawiam
Niech widian na otsa wbije i postawi opór, mrozu specjalnie dla Was zmniejszył dmg o polowe, żebyście randomy mogły jakiś podryg zrobić, pierdolicie ze gramy na ded otsie, a sami pół roku expiliscie tak jak my teraz (sam ziffer napisał ze wyexpil all profy 3 reb) xD