Wpadłem na pewien pomysł, mianowicie:
Jeśli high lvlowa postać lub kilka czyści questa dla postaci która jeszcze nie ma go zrobionego(nie odebrana nagroda, np questy na lost oraz inne) to w momencie odebrania nagrody przez tego słabszego gracza osoby które czyszczą questa też mogą odebrać jakąś nagrodę, nie musi być to coś mega zajebistego ale zachęcającego wyższe lvl do pomocy słabszym graczom, narazie nie mam pomysłu co to może być. Myślę że to dobry pomysł bo czasami ciężko znajsc osobę która wyczyści questa którego ciężko zrobić w pojedynkę, chyba że zapłaci się na prawdę dużo, za dużo jak na samotnego gracza(a i tak nie łatwo znajsc pomocnika). Dla przykładu od paru dni szukałem kogoś kto wyczyści Faraon Questa za opłatą a nie dostałem żadnego odzewu, mam 605k eda z 1 rwbem i nie ma szans żebym samemu czy nawet z dobrym ekiem zrobił tego questa a wiadomo że na samym elitę są wiele trudniejsze questy, nie mówiąc już nawet o loście. Myślę że możemy razem przedyskutować temat i przemyśleć ten pomysł, na pewno random graczom będzie się łatwiej grało a i starsi gracze będą mieli coś dla siebie. Trochę chaotycznie napisany jest ten post ale mam nadzieje ze każdy zrozumie o co mi chodzi.
Mrozu, Gracze, co o tym sądzicie?