Forum zostało otwarte!
ciekawe czym go robiles solo ?xD skoro ek nie jest w stanie walnac exori boli bo pada na szlaga xDDD aby ci to udowodnic wybierzemy sie tam i cie zawolamy. mi nie zalezy na levelu moge tam wejsc i pasc 15 razy dopoki nie zrozumiesz ze jest awykonalne
Ja na teście go robiłem solo więc nie widzę problemu
I weź tu pisz na poważnie z kimś i proś o zmianę a ten i tak Cię wyśmieje xD gz @Mrozu Quest jest na 4 reborn, wiec robią go ludzie którzy „utrzymują Ci otsa” kupując boxy, 300rc i 200 ec , dodatkowo robią go najstarsi gracze a nawet ludzie z administracji a Ty tak krótko mówiąc napisałeś w trochę innych słowach „chuj wam w dupe” Gz
Cytat: Alkoholik w 05 Październik 2021, 19:37:32I weź tu pisz na poważnie z kimś i proś o zmianę a ten i tak Cię wyśmieje xD gz @Mrozu Quest jest na 4 reborn, wiec robią go ludzie którzy „utrzymują Ci otsa” kupując boxy, 300rc i 200 ec , dodatkowo robią go najstarsi gracze a nawet ludzie z administracji a Ty tak krótko mówiąc napisałeś w trochę innych słowach „chuj wam w dupe” Gzlepszy jest quest na tego blessing deedamozesz uzywac tylko na 3 i 4 rebie ---> a zrobic tylko na 4 XDDDfck logic
lepszy jest quest na tego blessing deedamozesz uzywac tylko na 3 i 4 rebie ---> a zrobic tylko na 4 XDDDfck logic
uff dobrze ze ten alkoholik skonczyl juz gre na rexiipo co dajesz propozycje skoro juz nie grasz? XDD
Coś takiego zrobilem, nie wiem, czy nie za łatwo teraz bedzie wiec mozliwe, ze sie z tego pomyslu wycofam jak zobacze jak to robicie