Forum zostało otwarte!
"gostek fotomontaz? wkleic twoje dane i twoje profilowe tutaj? XDDDDDDD""ta dawaj posmiejemy sie razem, twoje zdjecia z 2k16 tez powrzucam 50kilowcu"nie mowie ze wrzuciles ale grozisz ze to zrobisz wiec ostrzegam
rozlam braci
Cytat: OMEN KOCUR w 08 Październik 2021, 15:08:24rozlam braciPotrzebujemy mentora, chcesz nim zostać? Po godzinkach na magazynie. Bys nie musiał biedaku tyle harkow sprzedać na blessiki
Cytat: OMEN KOCUR w 08 Październik 2021, 16:29:58Cytat: Ressier w 08 Październik 2021, 16:27:21Cytat: OMEN KOCUR w 08 Październik 2021, 15:08:24rozlam braciKto pierwszy skarbie zaczal harki sprzedawać? Ja nie wiem skąd ty wziąłeś to że ja mam alarmy xDJak zamykam vpsa i dzieje się wola nieba hahahahOmen na widlaku auuuPotrzebujemy mentora, chcesz nim zostać? Po godzinkach na magazynie. Bys nie musiał biedaku tyle harkow sprzedać na blessikiPo co piszesz cos co napisalem do ciebie wczesniej? brakuje ci juz pomyslow? maly mozdzek nie pracuje na prawidlowych obrotach przez siedzenie w noze 24/h i pilnowanie bota? biedaczek
Cytat: Ressier w 08 Październik 2021, 16:27:21Cytat: OMEN KOCUR w 08 Październik 2021, 15:08:24rozlam braciKto pierwszy skarbie zaczal harki sprzedawać? Ja nie wiem skąd ty wziąłeś to że ja mam alarmy xDJak zamykam vpsa i dzieje się wola nieba hahahahOmen na widlaku auuuPotrzebujemy mentora, chcesz nim zostać? Po godzinkach na magazynie. Bys nie musiał biedaku tyle harkow sprzedać na blessikiPo co piszesz cos co napisalem do ciebie wczesniej? brakuje ci juz pomyslow? maly mozdzek nie pracuje na prawidlowych obrotach przez siedzenie w noze 24/h i pilnowanie bota? biedaczek
Cytat: OMEN KOCUR w 08 Październik 2021, 15:08:24rozlam braciKto pierwszy skarbie zaczal harki sprzedawać? Ja nie wiem skąd ty wziąłeś to że ja mam alarmy xDJak zamykam vpsa i dzieje się wola nieba hahahahOmen na widlaku auuuPotrzebujemy mentora, chcesz nim zostać? Po godzinkach na magazynie. Bys nie musiał biedaku tyle harkow sprzedać na blessiki
Twojej juz ostrzegać nie trzeba, nie wybrzydza
Cytat: Ressier w 08 Październik 2021, 16:26:38Twojej juz ostrzegać nie trzeba, nie wybrzydza twoja miedzy klientami sie kreci jak bezdomny w smietniku wiec nie obrazaj swojej matulki, idz cpaj przed komputerem i patrz jak ci postacie dcki lowia esa
Cytat: vitamins w 08 Październik 2021, 16:40:35Cytat: Ressier w 08 Październik 2021, 16:26:38Twojej juz ostrzegać nie trzeba, nie wybrzydza twoja miedzy klientami sie kreci jak bezdomny w smietniku wiec nie obrazaj swojej matulki, idz cpaj przed komputerem i patrz jak ci postacie dcki lowia esaEj bezkitu skad wy bierzecie te farmazony co inna ameba to lepsza Kocham wasZethar zweryfikjeA zapomniałem powiesz ze nie gracie na otsie a siedzicie każda noc i PG pilnowane ehhh zakochany w otsie
Nie wiem nie było mnieTo mlody wczoraj grajków zbierał hahahahahahahahahaha
skoro piszesz takie cos to zapraszam na zethara /// team godejro