Ale po co te nerwy Omenku jest dzień wolny każdy czilluje sobie bombe a ty już zaczynasz wyzywać. Połóż się na łóźko weź dwa głębokie wdechy i jeszcze raz wstań życie jest piękne nie trzeba się wyzywać pamiętaj to tylko pixele
Mogę być gruby pryszczaty a mogę być też chudy i piękny w gierce ludzi to akurat najmniej powinno obchodzić bo jak logujesz się na rexia.pl Ty jesteś Omen i ja jestem Boody i liczy się tylko gra trzeba być na prawdę odklejonym żeby w gierkę mieszać rzeczywistość równie dobrze mógłbym wystalkować twoją rodzinkę na FB i pisać o nich na rexii ale po co to tylko gra i nie można mylić gry z rzeczywistością tak jak już wiele osób ma na tym OTS.
Nie wiem gdzie tu widzisz nerwy, siedze sobie elegancko w robotaju odpisujac na te wasze posty z czystych nudow. Wiesz jak to jest, ja mam swoje zasady, ktorych sie trzymam, nie pruje sie do nikogo pierwszy i nie cisne po rodzicach chyba ze slysze to w moja strone, myslisz ze ciezko byloby znalezc kogos od was na fb? tak jak to juz bylo z huszcza?
Tylko ze ja nawet bym sie za to nie zabieral bo najzwyczajniej w swiecie odrozniam swiat tibijski od realnego.