@Sandal bez obrazy, znam chlopa, on wie jakie zasady panuja na otsie, on by zadnego od Was, badz od Gitejro nie zajebal na respie, czy Was ganial xD Bez zadnego cama, jednak ze Cie ganial zaznaczony na follow attacku ten screen nic nie swiadczy, biegaliscie na jednym respie, moze padles po prostu od ue i od mobkow wokol ;d
Tez mialem taka sytuacje z Wami jak biegalem przed rebem na headhunterach, padalem po nocach ale od ue, a to ze padlem, nic nie pisalem ze mnie precedensi zajebaly, bo po co jak to zwykly przypadek podczas bocenia
Ziomek to już mnie nie obchodzi .... ded jest od niego i tyle zabił !!
Sandał, badzmy szczerzy, jak by Mrozu takie cos bral pod uwage i ludzie siedzieliby tylko z odpalona strona z "listami zgonow" i odswiezali, to po tygodniu, tutaj spokojnie ze 40 banow by sie posypalo xD
Most badzmy szczerzy, lurowalem kinekerem na lost helmecie i blokowaly mnie cyce ktoryxh bie bylo widac wtedy z automatu zajebalem w to random runke, po czym dostalem bana za zabicie randomow (jakis dalentilow krzyzow i innych paralitykow) bo bylem w ich dedzie ze zadalem damage.
Takze teraz sie nue dowiesz czy ci sie ktos podklada dopoki tego nie nagrasz. Na dobra sprawe tak moge sobie czyscic expy zalozmy obojetnie ktore ptero, przychodze noobem wypierdalam sie, wpadam mainem zabijam i expie.