Cześć! Zrobiłem w formie filmiku taki poradnik Questowy. Narazie wrzucam tutaj filmik, który przed chwilą wjechał na youtube z Questów na Atlantis. Zrobiłem tam prawie wszystkie Questy na Atlantis - niektórych nie dotykałem, bo na youtube krążą też dwa inne filmiki w których są te questy bądź jeśli chodzi o np spella 375k mamy tutaj poradnik na forum, który uważam, że wystarcza. Do końca tygodnia pojawi się filmik ze wszystkimi Questami z Elite, bo też mam już wszystko nagrane tylko kwestia mojego montażu. Za wszelkie niedociągnięcia w filmie typu niedopatrzenie założonych firewalkerow
przepraszam
Zacząłem tą serię filmików głównie po to, bo sam jak zaczynałem grę na ots denerwowało mnie to, że nie wiem co mogę spotkać na Quescie - ile mobów, jakich, gdzie iść itd. Myślę, że taka forma będzie w porządku dla wszystkich. No i na sam koniec chciałbym podziękować osobą, które chciały towarzyszyć mi przy nagraniach jak i tym co chcieli zdobyć item z Questa
Bez zbędnego już przeciągania łapcie filmik pozdro! Momenty w jakim czasie robię danych Quest macie na Yt w opisie
00:00 - Spell Quest 300k
00:28 - Blessing Book
11:10 - Mad Quest
12:18 - Elite Paladin Helmet
18:22 - Headsplitter Outfit
19:09 - Elf Quest
19:32 - Elite Ticket Quest
25:39 - Atlantis Sword
26:48 - Demon bp Quest
29:28 - Holy Rune
32:28 - Elite Armor & Elite Knight Legs
33:19 - Staminer Quest