Forum zostało otwarte!
Nie, byłbyś pewnie w porządku, problemem jest to co pisałem, czyli powiązanie z gildią + za dużo osób uraziłeś dosyć mocno słownie nie raz więc raczej ciężko. No chyba, że namówisz enemy team i nie będą widzieli w tym problemu.
Ops, już kopiuje z testa
Jak wejdziesz na stronie w daną postać to masz, dodałem to wraz z zakładką.
Cytat: Mrozu w 13 Styczeń 2022, 13:05:04Nie, byłbyś pewnie w porządku, problemem jest to co pisałem, czyli powiązanie z gildią + za dużo osób uraziłeś dosyć mocno słownie nie raz więc raczej ciężko. No chyba, że namówisz enemy team i nie będą widzieli w tym problemu.Jeszcze pytanie, gdzie ta zakładka do handlu wiadomościami? Bo nie wiem czy szukać tego gdzieś na stronie czy jeszcze jej nie ma?Sandał i Omen moi bracia napewno nie będą mieli nic przeciwko
Jak gra z nimi?
Cytat: Mrozu w 13 Styczeń 2022, 13:45:58Jak gra z nimi?Grac z nimi to nie gra, raczej family & friendly posiadowki u nich na ts robi czasem, po co sie tu przypierdalacpss perfidny przyjacielu ktoredy droga na spellu 600k ue
Cytat: OMEN KOCUR w 13 Styczeń 2022, 18:15:20Cytat: Mrozu w 13 Styczeń 2022, 13:45:58Jak gra z nimi?Grac z nimi to nie gra, raczej family & friendly posiadowki u nich na ts robi czasem, po co sie tu przypierdalacpss perfidny przyjacielu ktoredy droga na spellu 600k ue@OMEN KOCUR szkoda ze za posty na forum nie ma 10% dmg co nie