Nawet jakbym kupił te charki to bym dał za nie mniej niż ty za prąd i vpsy hipokryto jebany
No ale co się spodziewać po braindeadzie który co miesiąc wydaje na prąd 100 czy tam 150 zł + 50 na vpsa i do tego 15h dziennie siedzi przy PC na alarmach zbieraczek pilnuje, a komuś pisze ze chary za pln kupuje ale twoje iq jest zbyt niskie żeby to ogarnąć bo to już wyższa matematyka
Ale ty pewnie napiszesz ze grasz tu pod pvp xD albo ze pracujesz przy PC
Wyjdz z jaskini bo ci tlenu zaczyna brakować
Chlop co mi siano wylicza jebany tuman, matka cie nie nauczyła ze do cudzej kieszeni sie nie zaglada? A tym bardziej jak próbujesz tu znow swoje wymyślone zagrywki z wyimaginowanego świata przełożyć na gierke.
Niczego więcej sie po tumanie z 5iq nie spodziewałem wiec w sumie nie zaskoczyłeś mnie niczym.
Zeby dorównać ci poziomem musiałbym wyjebac sie na glebę i udawać ze mam porażenie mózgowe,
Juz tam placz został wylany jak pocisnąłem z ciebie beke ze z cyniem będę grał, a Ty pelikan i złapałeś prosto do papy.
Kup sobie tam charki za złotówki i potem pisz ze wszystko sam wyexpiles i zdobyłeś
Juz mi się przykro robi jak poraz enty musze cie wyjaśniać, mam nadzieje ze to nie jest powód dla którego zamknąłeś się w jaskini, zakryłeś rolety i siedzisz przed kompem na drewnianym krześle i z nocnikiem miedzy nogami :*
Twoj god esa _/