Forum zostało otwarte!
Cytat: PAN ORDYNAToR w 17 Marzec 2022, 18:09:49Co wy pierdolicie sprawdzcie historie, ujebalem tych ktorzy mnie ujebali prosta sprawa, a wy odrazu w placz popadacie i jakies watki na forum robicie, Mrozu to zajezdzaj , zalosne troche no ale co poradzic ; p Taka rexia 4 dni zostaly.kiedys pewna gildia patyczaki i spolka miala podobnie mogles nie byc w gildii to bys upierdalal sobie innych randomow a teraz ze jestes i was dosc sporo jest w niej to beda za ciebie reszta plakac
Co wy pierdolicie sprawdzcie historie, ujebalem tych ktorzy mnie ujebali prosta sprawa, a wy odrazu w placz popadacie i jakies watki na forum robicie, Mrozu to zajezdzaj , zalosne troche no ale co poradzic ; p Taka rexia 4 dni zostaly.
Cytat: Omen w 17 Marzec 2022, 18:13:36Cytat: PAN ORDYNAToR w 17 Marzec 2022, 18:09:49Co wy pierdolicie sprawdzcie historie, ujebalem tych ktorzy mnie ujebali prosta sprawa, a wy odrazu w placz popadacie i jakies watki na forum robicie, Mrozu to zajezdzaj , zalosne troche no ale co poradzic ; p Taka rexia 4 dni zostaly.4dni do?Do wiosny przyjacielu. Czas żebyś wyszedł już na zewnątrz i zaczerpnął świeżego powietrze i dotlenił swoje szare komórki
Cytat: PAN ORDYNAToR w 17 Marzec 2022, 18:09:49Co wy pierdolicie sprawdzcie historie, ujebalem tych ktorzy mnie ujebali prosta sprawa, a wy odrazu w placz popadacie i jakies watki na forum robicie, Mrozu to zajezdzaj , zalosne troche no ale co poradzic ; p Taka rexia 4 dni zostaly.4dni do?
Normalnie Prawdziwy Expert Od Wszystkiego 😂 Aż strach się bać. Postrach Rexi ten Omen.
Moze zrobic z ta gildia porzadek przed update? Sprawdz ich kondycje moze i zalicz do gildii "dominujacych"17.03.2022 16:55:00 Jankol killed at level 673338 by PAN ORDYNAToR, by Kanye West i przez Puszek17.03.2022 16:34:50 Creatine killed at level 494544 by Hakman, by Kai, by Adrian Nowak Zalno i przez a Stone Pterodactyl17.03.2022 15:59:55 Maxix killed at level 615521 by Amine, by Ojciec ReXii, by Wale Strzala Na Cel i przez Headhunter
Cytat: Mrozu w 17 Marzec 2022, 17:56:26Zgadzam się na zajechanie tych ludzi.Tych ludzi czy gildi
Zgadzam się na zajechanie tych ludzi.
nie beda plakac bo ni mam Pizd w gildii i dzieciarni. a skoro randomy schoidza to gdzie problem bedzie ;p ? Niech poprostu co niektorzy dojrzeja i po temacie bedzie. zgode macie siedze na puszkach 3 tp