Wszystkie te zabicia wynikły z nieporozumienia w temacie „veni vidi vici”, Mrozu napisał w temacie o tytule „veni vidi vici” „zgadzam się na zajechani ich”, wiec zrozumieliśmy ze chodzi o gildie, ale po sprostowaniu tego już żadnego killa nie było. Dodatkowo wystarczy wejść na „Erydia POT” i zabiłeś nelfisa. Fajnie byłoby jakbyś daty i godziny wstawiał a nie manipulował killami.
Może pochwał się dlaczego nie zgłaszasz killow którzy zrobili na Tobie nasi oponenci? Np.
17 Mar 2022, 21:35 Zabity na poziomie 704280 przez Szarfa, Omen, GODMEN, Eveline i SAYED [BLESS].
Może dlatego ze macie sojusz?
@Mrozu zakoncz już tej kabaret i usuń im już status bo to są kurwa jakieś jaja ze robią razem questy, zabijają randomow, a przy okazji próbują pobanowac nam chary i nadal 40 osobowa gildia ma status randoma
Nie wspominam o zabiciu Erydia Pot, bo ten temat nie dotyczy Trudnych Spraw i oni zrozumieli swój błąd i przestali nas zabijać, a wy ? tak jak Kiara wspomniał chociażby wczoraj. Niczym nie manipuluję, Mrozu ma logi i może sobie do wszystkiego dojść + ma temat VENI VIDI VICI.
Mówisz że robimy razem questy z preclami, a czy to zabronione ? zawsze się zdarzało tak, że robiąc questy podłączali się do nas szwedy jak i precle, a my na to wpływu nie mamy, bo przecież was nie zabijemy. Mówisz 40osobowa gildia ? jak chcesz mogę dodać więcej mcków to będziesz mógł mówić 100osobowa gildia
sprzedajny psie wiesz co to znaczy wejsc pod fire bombe na quescie z zydami czy nie? nawet mam chyba cama jak mi specjalnie pod fire bombe sie wpierdalacie charkami
Krzysiu czy znasz znaczenie słowa "sprzedajny" ? Owszem każdy z oldów wie, że od zawsze jak grałem należałem tylko do gitów, lecz ostatnio dałem Wam do zrozumienia, że już tak nie będzie po zniesieniu randoma i dlatego jestem sprzedawczykiem ? serio ? to może powiesz mi kto normalny by do Was dołączył gdybyście zabijali i obrażali jego znajomych (zethar, expy, podkładanie się) ? a i dodatkowo powiem, że wasz przyjaciel nelfis jeszcze kazał płacić Kiarze 30k pp żeby go przestał bić i kto tutaj postąpił nie fair ? Weź się za naukę i naucz się mieć swoje zdanie, bo jak widać zabijałeś randomów razem z nelfisem czyli jesteś bardzo podatny na sugestie innych mimo, że wiedziałeś, że to osoby z VENI VIDI VICI i moje mcki też ubiłeś więc skąd to zdziwienie ?
Nie było mnie wczoraj na upce +25, ale pamiętam sytuację z lost mage armora. Odwiedziliście nas i zaczęliście pushować rozstawione mcki oraz trapować przejścia i co według Ciebie mieliśmy się cofnąć w stronę cyców i paść czy przepushować Was i iść odebrać nagrodę ? postępujecie cały czas nie fair, a potem myślicie że co złego to nie Wy. Nie pozdrawiam