Forum zostało otwarte!
jezeli stal tam alkoholik ktory mial PZ i stoisz z lizardoxem ktory go bije to jebany deklu nie zgublby pzta przez co bys go nawet nie mogl pushnac
Cytat: Krzychu w 24 Marzec 2022, 18:26:05jezeli stal tam alkoholik ktory mial PZ i stoisz z lizardoxem ktory go bije to jebany deklu nie zgublby pzta przez co bys go nawet nie mogl pushnacno i widzisz sami się pucujecie że jednak pz był i blokował wejście,mógł stać niżej. i tu ewidentnie widać że jesteście farmazony.
Cytat: Alkoholik w 24 Marzec 2022, 18:24:46Zmasowany atak forumowy na nasza gildie Dalentil z ziomkami desperacko próbuje zwiększyć swoje zerowe szanse na 5 reborn licząc na to ze mrozu nam chary zajebie xDTy tak już się nie wymądrzaj.. bo ja nie jestem w żadnej gildi i z nikim nie trzymam. Po prostu wasze zachowanie jest zjebane i tyle.. nie umiecie się przyznać że się wjebaliście i zajebaliście ludzi którzy questa robili.Zawsze wieczne wymówki Pokaż klasę i się nie wybielaj z tymi swoimi ziomkami.
Zmasowany atak forumowy na nasza gildie Dalentil z ziomkami desperacko próbuje zwiększyć swoje zerowe szanse na 5 reborn licząc na to ze mrozu nam chary zajebie xD
Ty to Krzysiu już się łapiesz wszystkiego żeby nie dostać bana nie chce mi się z tobą dyskutować :pZgodnie z regulaminem który obowiązuje do wiosennej aktualizacji @Mrozu powinien was zbanować za zabijanie randomow
Ginekolog mnie nakurwiałMam nadzieje że @Mrozu kogoś za to ukara.