Forum zostało otwarte!
Cytat: Omen w 14 Kwiecień 2022, 15:29:55jak mam byc szczery i powiedziec dlaczego supp zostal zrownany z ziemia? bo taki przypierdol typu alkoholik jest splakany i go dupsko szczypie ze nie maja takich supportow. Gdyby oni mieli 20 suppow to nawet tego tematu by niie bylo, a od zawsze wiadomo ze mrozek nie testuje tego co wprowadza i slucha tego sosna iq a potem sie dziwi ze ots schodzi na psy. Dlatego mrozek kombinuje byle by zmienić cos co dobrze dziala na sile, ew w patchu za 3msc się poprawi jak nikt nie bedxie naciskal a jak ludzie beda siedziec cicho to zostawi tak jak jest mimo ze to jest bez sensu tak jak blokada ptero na 5 rebiesell 5 reb 400k rp bo na bank nie będę expil na headhunterach z 500lvl/h.Rozumiem ze z twoja głowa już słabo bo tydzień nie spisz żeby 5 reba podexpic, ale nie wiem czy widziałeś ale sam mam 3 support 3-4 reborn wiec jaki sens miałoby pisać żeby to znerfil? Pierdolnij się w ten pusty leb.Płaczesz ze wyłączył UE od 10 osób bo takie randomy jak ty i twoja drużyna jak dostawały w pizde mogły sobie przytargac 3 siochy do pz i UE spamować.Tak samo z ptero na 5 rebornie się splakales bo nie możesz wbijać 40k dziennie żeby w miesiąc maxa wbić xD
jak mam byc szczery i powiedziec dlaczego supp zostal zrownany z ziemia? bo taki przypierdol typu alkoholik jest splakany i go dupsko szczypie ze nie maja takich supportow. Gdyby oni mieli 20 suppow to nawet tego tematu by niie bylo, a od zawsze wiadomo ze mrozek nie testuje tego co wprowadza i slucha tego sosna iq a potem sie dziwi ze ots schodzi na psy. Dlatego mrozek kombinuje byle by zmienić cos co dobrze dziala na sile, ew w patchu za 3msc się poprawi jak nikt nie bedxie naciskal a jak ludzie beda siedziec cicho to zostawi tak jak jest mimo ze to jest bez sensu tak jak blokada ptero na 5 rebiesell 5 reb 400k rp bo na bank nie będę expil na headhunterach z 500lvl/h.
Wypowiedział się jakiś omen co świecie na rexii bo na innym otsie to był byś chłopcem do donoszenia potów na exp
Chłop 2 lata na rexii siedzi i na jednego otsa wbił co po tygodniu xloga wyjebal żeby na rexie wrócić i się ludzie z niego śmiali , a nazywasz kogoś randomem spod depo xD
Cytat: maka1400 w 14 Kwiecień 2022, 15:53:47Wypowiedział się jakiś omen co świecie na rexii bo na innym otsie to był byś chłopcem do donoszenia potów na exp kto ty ze sie odzywasz w ogole?
Cytat: Alkoholik w 14 Kwiecień 2022, 15:54:50Chłop 2 lata na rexii siedzi i na jednego otsa wbił co po tygodniu xloga wyjebal żeby na rexie wrócić i się ludzie z niego śmiali , a nazywasz kogoś randomem spod depo xDhmm na kazdego otsa ktorego wbilem bylo dominando ale oki wiem ze masz downsyndroma takze nie ma co polemizowacopor daj bo nudy na otsiku
Cytat: Omen w 14 Kwiecień 2022, 15:56:27Cytat: Alkoholik w 14 Kwiecień 2022, 15:54:50Chłop 2 lata na rexii siedzi i na jednego otsa wbił co po tygodniu xloga wyjebal żeby na rexie wrócić i się ludzie z niego śmiali , a nazywasz kogoś randomem spod depo xDhmm na kazdego otsa ktorego wbilem bylo dominando ale oki wiem ze masz downsyndroma takze nie ma co polemizowacopor daj bo nudy na otsikuTeraz my będziemy rok jak wy ujebani w pz siedziec a jak wam się po roku znudzi i zostanie was 4 wejdziemy was rozjebac i będziemy pisać dominando
Cytat: Omen w 14 Kwiecień 2022, 15:55:47Cytat: maka1400 w 14 Kwiecień 2022, 15:53:47Wypowiedział się jakiś omen co świecie na rexii bo na innym otsie to był byś chłopcem do donoszenia potów na exp kto ty ze sie odzywasz w ogole?OMEN LEGENDA JEDNEGO OTSA PISZE KOMUŚ „kto ty ze się odzywasz” XDD
Nw gram na otsach od 12 lat i jakoś kurwa nigdy chłopa o nicku OMEN nie widziałem xd. Pewnie jakaś legenda od Paczka.