z racji, ze juz ten npc dreamer nie jest tajemnica, jak i dostep, to, wrzucam tutaj odpowiedzi:
Przywitanie z NPC: Ola
1 pytanie: Moze podasz mi dokladna date pierwszego startu pod nazwa Rexia.PL (8.6)? wzor: 01.01.2022
- 14.06.2013
2 pytanie: Dobrze, to teraz cos ciezszego, co GOD Mrozu uwielbial jesc za dzieciaka grajac w Tibie?
- Maczugi
3 pytanie: Jestes lepszy niz myslalem, kto najdluzej trzymal topke na Rexii?
- Exor Komandos
4 pytanie: Woo, nawet to wiedziales
, a jaki mial nick pierwszy GM na MagicalOTS?
- Kenek
5 pytanie: Zaskakujesz mnie, a ile linijek kodu ma nasz silnik? Odpowiedz podaj w tysiacach np. 6
- 82
6 pytanie: Ahaa, to jaka herbate lubi GOD C?
- Czarna cejlonska
7 pytanie: Koncowe pytanie, pod jakim nickiem Mrozu grywal na otsach?
- Zeus
8 pytanie: No dobra, teraz ostatnie, ulubiony ots na ktorym mrozu bil sie najwiecej swego czasu, podaj nazwe tego otsa, bez domeny np. rexia
- Hellice
9 pytanie: Haha, zartowalem.. Jaki nick odebral jako pierwszy nagrode od NPC [DAILY] Patryk?
- Pszczola Zabojca
10 pytanie: Ciekawe, czy wiesz ile fontan (ktore maja wyglad addonnowych) razem jest na serwerze?
- 81
11 pytanie: No dobra, a ile jest Bestii respionych?
- 909
12 pytanie: Ostatnie pytanie, obiecuje! Jak wiesz ile bestii to powiedz ile lizardoxow
- 736
Itemy potrzebne do zrobienia Dream Accessu:
Dreamer: Wygrales, przynies mi jeszcze: 100 Exp Coin, 100 Bestiary Mask, 200 Cyc Eye, 1000 Run Upijajacych, 100 Event Stick, 100 Rexia Coin, 10 Full Mp Powder, 1 Jack Frost Doll, 1 Lost Random Item, 1 Dream Book, a potem napisz bubel