Jakis tabo z last lajna u gowna danielosa mute masz gownie idz pograc u kamysia to twoje realnia a nie sie prujesz do gitów
Ciśnienie skoczyło ? Przykro mi. Btw :
1 - > Skoro gówno danieloss to czemu puce waliłeś do nas na 10+ ?
2 - > Siedziałeś u nas na tsie to nawet się nie odezwałeś ale coś o mutach pierdolisz
3 - > Na vestijce chłopaczku się spłakałeś bo Cie Pedrak wyjaśnił z Władkiem i sie sprzedałeś do małego ( pół otsa potwierdzi )
4 - > " last lajna " Nie mam takiej twardej psychiki jak Ty wiesz ? :< Widziałem na "streamie" u Ciebie jak stoisz w 1 lini xDDDDDDD i tylko ikona na anty pusha klikana ciągle xDDD ( ośmieszasz się )
5 - > Ten tego czoło to masz jak lotnisko ale coś na innych pierdolisz co ich nigdy nie widziałeś
6 - > Chłopie masz ileś tam latek a tylko po starych ciśniesz potem się dziwisz że Cie pół otsa wyzywa i beke ma z jakiejś myszy jerrego stfu.
7 - > Kamys to by Cie skopał xDDD Zreszta sam u niego grałeś więc utkaj pizde.
8 - > " idz pograc u kamysia to twoje realnia a nie sie prujesz do gitów" Typie gram z danielossem od dawna nie latam po teamach jak Ty XD
9 - > Co do "gitów" Gita to Ty widziałeś jak symetrie oglądałeś.
10 - > Nie pozdrawiam i utkaj już tam mordke bo serio psychika Ci wysiądzie i nie bd miał kto grać na tych orshabalach.