Siema Mrozu, sprawa wyglada tak, ze w sobote chcialem zrobic target spell 4 reb, spamowalem na gamechacie i znalezli sie ludzi co chcieli mi pomoc, ale nic z tego nie wyszlo bo ledwo przekroczylem bramke placac 24ec, a chlopaki zaczli czyscic wpadli koledzy ze sztywno i wszystkich wybili, jak spytalem sie dlaczego bija randoma odpowiedzieli , ze questy z zydami to nie questy i w sumie tyle. Od tamtej pory co wyjde na jakies expowisk nie no loss w 5 min ganiaja mnie jacys ludzie od nich, komorniki, pele itp. Pare razy udalo mi sie uciec bo szczerze, nie wszyscy tam dobrze ogarniaja, no ale liczy sie fakt, ze co wyjde na expa to zaraz wpadaja tylko dlatego, ze chcialem zrobic questa i chcieli mi pomoc ludzie, ktorzych oni nazywaja zydami. I powiedz mi prosze jak maja grac tutaj ludzie, skoro nawet questow nie moga zrobic ? Sam expie knajta z mysla o questach i pomocy ludziom, ale po co skoro nie da sie tutaj zrobic bezkarnie questa, a na dodatek potem jestes gnojony ? pozdrawiam w ten swiateczny czas