Siema, parę konkretniejszych propozycji po dłuższym przemyśleniu xD
-
Soul system Dodanie nowych opcji, zwłaszcza dla profesji magicznych. Jedynie opcja +10% hp na 24h dla rp/ek/suppa ma sens a 1% dmg to troche mało, gdzie soule zbierasz wiele dni lub tygodni. Osobiście ani razu z nich nie skorzystałem, max jeden raz na hp.
- Przerobienie tutor questa dream na jakiś weekly - może flowerka co 2 tyg?
- Skoro wprowadziłeś już te 60-dniowe terminy to nowy item "
Przedłużaczka" za 1 EP, ma 25 załadowań w postaci przedłużenia terminu ważności itemu o kolejne 60 dni (przydatne do double expów, exp bugów itd.)
- Wejście supportami na bossy
Guard Island, aktualnie przez takie "smaczki" totalnie zniechęca do gry tą profesją, kolejne miejsce gdzie supporty nie mają wgl wstępu
- Spelle 4 reborn ue z msa/eda dostępne dla supportów, skoro pvp jest off? Aktualnie suppportem można bić tylko ue eka lub rp. Jeżeli chodzi o target, to dostępne są też spelle msa typu decimorus.
- Możliwość wejścia na
daily bossy Hades 6 rebornem, skoro i tak wprowadzasz 7 reb.
- Aktualizacja
zakładki "tasks" na stronie, aby raz na zawsze wyjaśnić sprawę task maker achievement. Wiele osób się mnie pyta o zasady a ciężko jest stwierdzić które taski muszą być a które jedynie mogą być ukończone: typu lizardy/bestie/nagini + 23 pozostałe "łatwe" taski czy jest inaczej?
- Dodanie Old Defilerów noloss - niekoniecznie na Atlantis ale ogólnie
-
Expowiska na Castle i SpecialWstęp na Drakonixy do max 700k lvla - bez sensu
Dodanie dodatkowych expowisk dla gildii typu Old Defilery, może Ptero? Szczerze to respy na castle są bardzo słabe i można tam dodać więcej potworów (Drako i Headhuntery)
-
System doniczek i pól ryżowychWprowadzając terminy przydatności uśmierciłeś te systemy czyt. zrobiłeś inwestowanie w miski lub podlewaczki nieopłacalnym, nie wspominając już o polach ryżowych które "serio się opłaca" - zrobiły go dwie osoby
. Nawet jak już wylecą jakieś itemy to ich nie wystawisz na markecie + sądzę że drop z doniczek został zmniejszony
Teraz pytanie, jak można to uratować? Chyba że chcesz uśmiercić ten system xD
-
MP Powdery a dungeonyAktualnie chyba nikt nie robi już dungeonów na rzecz instancji, proponuje zmniejszenie ilości dungeon dolli na 1 MP Powder (aktualnie 5) na 4. Koniec końców i tak będzie trzeba ich zebrać więcej na dreama niż wcześniej (kiedyś 50, teraz 75, a po zmianie byłoby 15x4=60)
-
Wprowadzenie 7 rebornaPisałem z wieloma graczami i ogólnie to z "mojego teamu" nikt nie wyraził chęci wbijania 7 reborna, z uwagi zapewne o wiele niższy exp stage niż 6. Perspektywa wbijania 600k lvla z pół roku na 7 rebornie (nie pakując 50-100EP w huntingi i double expy) nie brzmi zachęcająco xD
Ja oraz niejedna osoba z którą pisałem byłaby za tym, aby itemy do wpisania reba były droższe/trudniejsze do zdobycia, ale nie karajcie śmiałków aż tak marginalnym exp stagem. Jeżeli nie ma grubasq to ciekawi mnie kto podejmie wyścig o TOP 1
Może przez koszt wbicia być to i tak ekskluzywne, wyexpione 6 reborny z dreamem i tak sięgają już cen od 170EP w górę