Here you can change website language:

Autor Wątek: Zimowa aktualizacja  (Przeczytany 1969 razy)

SiR mOST

Zimowa aktualizacja
« dnia: 28 Październik 2024, 13:22:42 »
1. Rozbudowanie guard island o unikalne expowiska (tak jak byla mowa przy dodaniu tej wyspy)
2. Usuniecie 1 ep na miesiac za wejscie na dream - nie ma, nie bylo i nie bedzie to mialo sensu, jesli to mial sens jaki kolwiek przy 5 a nawet lekko przy  6 rebie, tak przy 7 rebie tam nawet nie oplaca sie expic a high reby korzystaja tylko i wylacznie z NPC Jarka, no i z questow (co niektorzy stali gracze, jak jeszcze grali) ktore dodawales
3. Itemy z data waznosci jak staminery, exp elixiry itp to tez w ogole hit XD Ludzie sobie farmili takie itemy na nowy reborn, tak te z itemy z data waznosci to jest dobry zart xD
4. Rozwazenie opcji czestszego wpisywania reba (raz do roku to byl sens jak jeszcze gralo dosc duzo graczy i cos sie dzialo, gdzie stalych graczy miales sporo) Tak poza wpisaniem reba, robienie 2/3 questow na kilka miesiecy jak zrobisz aktualizacje tak nie ma co robic xd
5. Nie dodawac nowych itemow do boxa

katolikbogus

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Zimowa aktualizacja
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Październik 2024, 01:34:32 »
tu bym się zgodził z wszystkim co most napisał plus zmieniszyłbym ceny za nieużywane postacie bo to jest hit 40ep za 1 reba gdzie ludzie sprzedają 4 reby za te cene z itemami i przy okazji zmiejszyłbym dmg u mobów typu lizardox bo dużo randomów nie może zrobić nawet tak prostych questów jak lost ring i muszą często płacić starym graczom za bloka co trwa 30 minut a ceny ich są z dupy

SiR mOST

« Odpowiedź #2 dnia: 15 Grudzień 2024, 13:58:48 »
Kontynuacja:
6. Przejrzyj Ty sie Mrozu dokladnie tym mobom questowym, bo to raczej chore, ze ja 7 reb ekiem ostatnio zostalem zjezdzany od jednej BESTII do 25% hp ( tak bez siocha ), mam wrazenie ze z reba na reb ten knight coraz bardziej papierowy sie robi

7. Do poprawki dream instancja, Poprawic instancje 500-600k ( najbardziej przyjebana )

8. Nerf na niektorych questach:
LOST MAGE ARMOR ( last room zmniejszyc liczbe do 2 cycow )
LOST HELMET - tez mozna byloby znerfic do 1/2 cycow - questy i tak sa proste same w sobie, to po co utrudniac nowym grajkom z kliknieciem skrzynki
SPELLE 4 REB (o ilosc mobow - najbardziej chodzi o roomy z cycami) - Rozumiem, ze to mialy byc quest utrudnione dla high graczy po dodaniu, ale ludzie maja problem ze znalezieniem osob teraz na te poszczegolne questy.

9. Wprowadzic jakis unikalny system rozbudowania postaci cos na zasadzie soula z komendy, zeby grajki ktorzy dluzej graja nie nudzily sie na otsie. Zeby bylo warto chociaz raz dziennie zalogowac po cos. Wrocilem, a po miesiacu, zrobilem prawie wszystko (questy, wyexpilem chara), a juz mi sie nudzi powoli xD

10. Wpadl mi pewny pomysl na temat instancjii/bossow. Zrobic dwie instancje na troche inne przedzialy levelowe. Ludzie problem maja ze znalezieniem chetnych na poszczegolne instancje. Ja tutaj widze tak:
Pierwsza instancja (400-600)
Druga instancja (600-717)

11. Zwiekszyc levela za daily/weekly (chuj wie) level questa na dreamie do 500 (aktualnie 300)

12. Dungeony aktualnie niewykorzystany potencjal, jak zreszta wiele tutaj systemow. Zmienic rewardy.

13. Quest Keye tez do poprawki, za dream buty dostalem 12 quest keyow xD

poprzypominam sobie wiecej to napisze, propozycje jak najbardziej do przedyskutowania
« Ostatnia zmiana: 15 Grudzień 2024, 14:01:24 wysłana przez SiR mOST »

Osoby które lubią ten post: maskopatol

SiR mOST

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Grudzień 2024, 13:38:05 »
14. Przywrocenie loota dckow z impow/wrli
15. Włączenie Madzii na 7 rebie
16. Daj możliwość 7 rebom wchodzić na bossy daily
17. Znerfienie poczatku questa na outfit latarnik
18. Usuń bramke z daily rc na dreamie (10 ec za wejście na ten moment xd)

Odysen

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudzień 2024, 16:20:38 »
Witam, proponuję od nowa przywrócić drop dc z potworów bo nowi gracze mają problemy a nie robić serwer pod sztywno nie po to robiłem chary żebyś dc usuwał bo jest za dużo xDDDDD
Również proponuję żeby był zakaz blokowania expów questów itp nawet jak można kogoś zabić
A tak ogólnie nie gram od roku więc mnie to wali xD

Krejzi Pallek

« Odpowiedź #5 dnia: Dzisiaj o 15:33:49 »
Ktoś ostatnio wspominał na dc- może byś ogarnal trochę ceny postaci wystawianych na nieużywki. Ceny na nieużywkach a ceny które aktualnie panują za niektóre reborny odstają tak, że zapewne nikt nawet nie wchodzi oglądać tam postaci