Kontynuacja:
6. Przejrzyj Ty sie Mrozu dokladnie tym mobom questowym, bo to raczej chore, ze ja 7 reb ekiem ostatnio zostalem zjezdzany od jednej BESTII do 25% hp ( tak bez siocha ), mam wrazenie ze z reba na reb ten knight coraz bardziej papierowy sie robi
7. Do poprawki dream instancja, Poprawic instancje 500-600k ( najbardziej przyjebana )
8. Nerf na niektorych questach:
LOST MAGE ARMOR ( last room zmniejszyc liczbe do 2 cycow )
LOST HELMET - tez mozna byloby znerfic do 1/2 cycow - questy i tak sa proste same w sobie, to po co utrudniac nowym grajkom z kliknieciem skrzynki
SPELLE 4 REB (o ilosc mobow - najbardziej chodzi o roomy z cycami) - Rozumiem, ze to mialy byc quest utrudnione dla high graczy po dodaniu, ale ludzie maja problem ze znalezieniem osob teraz na te poszczegolne questy.
9. Wprowadzic jakis unikalny system rozbudowania postaci cos na zasadzie soula z komendy, zeby grajki ktorzy dluzej graja nie nudzily sie na otsie. Zeby bylo warto chociaz raz dziennie zalogowac po cos. Wrocilem, a po miesiacu, zrobilem prawie wszystko (questy, wyexpilem chara), a juz mi sie nudzi powoli xD
10. Wpadl mi pewny pomysl na temat instancjii/bossow. Zrobic dwie instancje na troche inne przedzialy levelowe. Ludzie problem maja ze znalezieniem chetnych na poszczegolne instancje. Ja tutaj widze tak:
Pierwsza instancja (400-600)
Druga instancja (600-717)
11. Zwiekszyc levela za daily/weekly (chuj wie) level questa na dreamie do 500 (aktualnie 300)
12. Dungeony aktualnie niewykorzystany potencjal, jak zreszta wiele tutaj systemow. Zmienic rewardy.
13. Quest Keye tez do poprawki, za dream buty dostalem 12 quest keyow xD
poprzypominam sobie wiecej to napisze, propozycje jak najbardziej do przedyskutowania