Here you can change website language:

Autor Wątek: Zimowa aktualizacja  (Przeczytany 4779 razy)

Trauma

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Zimowa aktualizacja
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Styczeń 2025, 10:00:09 »
Dodam:
6. Usunąć per char limit exp rybek (nikt tego nie ma multum, a te ograniczenie i tak jest po prostu niepotrzebne) Zazwyczaj po dodaniu nowego reba i tak blokujesz możliwość używania tego.
7. Zmienić może ilość dung dolli do odebrania 800 leveli na 3 (teraz 4 albo 5 - nie pamiętam dokładnie), przy okazji odblokowywujac je do 7 reba, bo z tego co kojarzę zablokowales je na piątym czy szóstym rebie i do teraz chyba zablokowane to jest.

Zmienilbym tez czestotliwosci locenia lodzikow lub ich czas, bo w aktualnej chwili ciezko jest uzbierac te lodziki bez ich roztopienia sie...

Odysen

« Odpowiedź #31 dnia: 10 Styczeń 2025, 15:26:59 »
Nie będę przywracał DC, bo już dodałem do Elite Azerusa, tylko większą ilość niż leciała z Impów/Warlocków. Co do usunięcia wszystkich eventów też odpada i nieprawdą jest, że AFK'i je wygrywają. No i automatyczny cast jak CI przeszkadzadza to sobie dodaj to do bota macro(600000, "cast off co 10 min", function()
  say("/cast off")
end)
Ja bym usunął to i dodał moba gdzie ek się trzyma 5 reb i wyżej
Specjalnie robiłem konta pod diablic imp "Bo jest za dużo" można zmienić na "bo tak chciało sztywno"

darek199817

« Odpowiedź #32 dnia: 12 Styczeń 2025, 23:43:28 »
Dodałbym możliwość sprawdzenia historii transakcji  pp czyli, wiesz za co przybyło ci pp i na co wydałeś pp

Trauma

• Przybysz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: Dzisiaj o 00:32:58 »
Naprawiłbym jeszcze buga, bo rozga dla ms/ed zabiera po 1-2% many jezeli dobrze widzialem, i jak bije potwory to szybciej pada taka postaci wiec wiekszosc expi bez owych wandow....
Zmienic to zeby nie zabieralo many, to tak jak rp bije z kuszy i by mu zabieralo hp.....

MTXX

• Przybysz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Dzisiaj o 17:09:26 »
1.Moim zdaniem w aktualizacji też pod uwage powinni być brani nowi gracze, nie oszukujmy się, nie ma ich za dużo, a jednym z powodów może być to, że wszystko tutaj po prostu jest za drogie.
Wchodzi nowy gracz, wbija 3 reborn (o ile wytrzyma) i puszcza kierownice, bo trzeba wydać kilkadziesiąt PLNów na 4 reborn, juz nawet nie wspomnę o cenach EP itp...
2.Poruszony był temat SPELL QUESTÓW od 4 reba, moim zdaniem też powinny być te questy albo znerfione, albo cena za wejscie powinna być mniejsza (24 ep o ile zrobisz za 1 razem) no i by jeszcze trzeba ekipe konkretną znaleźć co też nie jest łatwe.
3. Item Market za EP - myślę, że wystawianie postaci z itemami typu DREAM, Lost Rare BP itp tylko zaśmieca zakładke aukcjii postaci, można by zrobić coś pokroju Item Marketu, tylko za EP.
4. Balans postaci, jak dla mnie, to tutaj magowie są pokrzywdzeni na max.
MS to jest jakieś nieporozumienie, bije tyle samo z sd co ek :D to jeszcze stoi tak jak stoi i zrobił się poniekąd ots Eków i rpków.
5. WIECEJ EXPOWISK :D