1. Dodać przedmiot za ep/pp, który daje bonus do expa peta (aktualnie tylko 300% do suba, w kurwę pay to win). Chociaż słyszałem, że nawet z tym subem chujowo się pety expi. Może zwiększyłoby to ich rolę na serwerze, bo aktualnie to garstka osób ma peta, a kozak na instancje etc.
2. Wyjebać te zagadki dla wszystkich, jak już to niech daje dodatkowo 20%, ale nie odejmuje. Bo raz na jakiś czas lubi się to zbugować i dać złe odpowiedzi. I chuja da zgłoszenie, bo często nikogo nie ma i przez 1h ma się -20 expa. Przy odpalonym dublu czy coś to wkurwia pewnie.
3. Co do Juliana to proponuje jak wyżej Ravi napisał jakaś animacja może coś jak na instancjach strzałki na kratkach czy jakieś efekty, bo ten dźwięk raz na 3 Juliany się pierdoli. A jak na Green da to już wgl. 25% Julianów nie oddałem przez to właśnie i już nie robię, bo mi się odechciało szukać 30 minut i nie znaleźć za 5 vc.
4. Wyjebać opcje gry na kasynie dream za 50 gn, bo się buguje i na kasynie wychodzi się na - przez to gówno. A wystarczyłoby ustawić opcje za 55 i by się nie bugowało podwójne rzucanie za 25gn. Tu słyszałem, że już z tym problemy były, wiec może warto to zrobić?
5. Zmniejszyć cenę blessów i ewentualnie ustawianie limitów na specialu czy zamku. Coś na zasadzie, że po wejściu przez gildie posiadająca speciala/castle ustawia dana gildia limit np. wchodząc w 15 osób, drugi gildia może też wejść tylko w maksymalnie 15 osób, może prędzej by Młotkarze zaczęli wychodzić, bo wieje nudą. Jak się nie zbiorą w 30 to się boją wyjść.
6. Bodyguard i znikanie fishingu, chujostwo. Ktoś też pisał o tym, ustawić że bodyguard przestaje łowić, ale nie resetuje fishinga. Pewnie nie jeden już miał w chuj fisha i raz zapomniał przypomnieć na 2 dni, bo na weekend gdzieś pojechał i chuj kurwa wszystko przepadło. Wkurwić się idzie na to. Sam lvl fishingu jest wystarczająco popierdolony by nabijać go miesiąc, bo reba wbić nie można.
7. Wyjebać cenę wejście na questy dla osób co mają go done? Albo ustawić limit typu byłeś 10 razy to masz za free? Nikt za te marne ilości keyi nie lata pomagać na questy, a przynajmniej nie na te płatne. Najbardziej to boli na Dreamie, bo tam questy po 20ec. Jebnie Ek 3 razy i ile ec traci. Nikt nie chce Dream Questów przez to robić(nie tylko przez to wiadomo), ale myślę ze to też mocny powód, bo tam w chuj postaci trzeba, by je robić.
7b. Ustawić opłatę na ip, a nie na chary. Czyli jak idę na 10 mc to płacę raz, a nie 10 razy.
7c. Wyjebać limit mc na małego bossa, bo wyczytałem w innym temacie, że iść na 5 charów na daily bossy. No to może wyjebać limit, albo zwiększyć do 10.