Dorzucę coś od siebie, choć pomimo top1. Mrozek i tak będzie miał to w.
Elite wykonalny (chyba) stałem tam, byłem na dole, do azerusów nie doszedłem, ale jak na razie ja zgłaszałem swoją gotowość do podjęcia kolejnej próby. kilka dogów obecnie nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Myślę, że powoli i może...
Legi? Pomimo m walla i tak było ciężko. Wczoraj weszliśmy i nie zdążyłem rzucić nawet 1 walla. Jest na to sposób, owszem. Lecz jak na razie wydaje mi się, że za duże combo tam wchodzi.
Spell? Wiem, że wyważenie postaci i stworzenie i utrzymanie balansu to ciężka sprawa, lecz w tym momencie najlepsza prof to rp. Ek bije tyle co nic, ale też nie jest jakimś super tankiem. Pomijam, że obecnie w odróżnieniu od RP ja ze sworda mogę kogoś pomiziać po plecach. Quest jest super, i muszę przyznać, że to najlepszy quest jaki tutaj jest, ale spell z pewnością musi przejść kolejne zmiany.
Respy? Niby mamy elite, zobaczymy co tam będzie. Oby znowu wszyscy nie musieli się kisić jak ogórki.
Każdy ma swoje bolączki, dla mnie 4 mc to przesada, bo po co robić wary, że zbiera się cała ekipa, skoro wystarczy dwóch gości z mckami. Takie to pvp. Najbardziej wkurza mnie również to, że pomimo bycia top 1, jeśli mam jakiś problem mogę pisać w kosmos, taki sam efekt. O problemie z domkiem piszę od 2 tyg.
Zmiany są, są fajne, czasem te drobne też są istotne bo tworzą klimat. Ale w teorii, że obecnie najważniejsze i najistotniejsze kwestie są wciąż niedopracowane tkwi ziarno prawdy.