Proponuję raz a porządnie poradzić sobie z impotencją umysłową jaka nastała w szeregach Administracji. Karuzela śmiechu rozpędziła się na dobre i ani na minutę nie zwalnia - w sumie nie wiem czy komizm tej sytuacji nie ma korzeni tragizmu, whatever.
Meritum:
1. Zamiast poprawiać rzeczy już istniejące, to tylko się je jeszcze bardziej psuje - spell 375k został dodany, a teraz obniżono jego dmg tak, że bije gorzej niż target 300k, w sumie nie śmieszy mnie to, trzeba było nie dodawać go w ogóle. Postaciom Magicznym zabiera 20% many (przez co szybciej padają niż mają korzyści), a do tego ten dmg.
2. Questy 400k legs/armor w ogóle są nie do wykonania, polecam szanownemu Sellowi/Mrozowi wbić 400k lvl i wejść na quest i zabić Psalma i 5x Dragonaus. Nie sorki, wytrzymacie dłużej niż 5 sekund to zapraszam Was na kawę w towarzystwie mojej super osobą. Jesteście odrealnieni, nie gracie i nie wiecie co w ogóle się dzieje, GOD'em to ja też wszystkie questy mogę zrobić.
3. Elite Quest - to już w ogóle zostawiam bez komentarza, bo skoro spell 375k, na którym są 3x Mad Dragon Boss przysparza problemów (a potwory biją po 1.5mln), to co dopiero Elite Dog, który bije po 3-5mln w Ek na 400+lvl, którego jest w ilości kilkunastu. Ha ha ha, kurtyna zjeżdża, aplauz.
4. Holy Rune, wspominane wielokrotnie. Runa, która miała być czymś... jest niczym, bije odrobinę więcej niż zwykła Ava.
W takim razie po co to wszystko robić? Liczy się ilość a nie jakość? Bez sensu, bo tracicie swój i nasz czas. Zamiast tego dodajecie jakieś bezsensowne (chociaż pasuje tu inne słowo) Mini Gry, jakbym chciała pograć weszłabym na Kurnik i bawiła się tysiąckroć lepiej. Po co robić coś od A do Z dobrze, dodajmy więcej bezsensownych eventów, zmieniajmy nazwy czatów sprawiając pozory, że coś robimy. Sztuka dla sztuki, pełno w tym frazesów, mydlenia oczu.
Nie pozdrawiam.
Witam, przedstawiam Ci moją opinie na ten temat.
1. Wave biły za dużo, aktualnie ich dmg został zmniejszony tylko dlatego, że przeszły do fazy testowej, w której to z
odpowiednimi osobami ustalimy ich odpowiednie obrażenia (nie jest to nikt z supportu, są to gracze, którzy grali od startu a logują aż do dzisiaj (warjaty), nie zostało to ustalone dzisiaj, ponieważ akurat nie zalogowali.
2. Jest to jeden quest i jest on do wykonania, Wasza pierwsza próba wykonania tego questa prawie się udała, gdyby nie źle trzymany mwall na psalma.
3. Elite Quest został osłabiony już przedwczoraj maksymalnie, według mnie i tak jest on aktualnie za łatwy jak na quest, który ma być tylko dla elity a założenie zrobienia go (w mojej głowie) to co najmniej 15 osób gdzie Wy próbujecie go robić w 4,5 osób, specjalnie dla Was zalogowałem na TOP 1 ek aby pokazać, że stoję na tych elite dogach i warlockach bez ANI JEDNEGO SIO. Filmik:
http://rexia.pl/images/XD.mp44. Wspomniana wielokrotnie runa od samego początku nie miała być runą, która będzie zadawać jakieś ogromne obrażenia a miała być właśnie lepszym ava, nie macie jak jej sprawdzić, bo nie dochodzi już do normalnych warów, tak więc nie będzie ona zmieniana.
Po co to wszystko? Tylko i wyłącznie po to aby to Wam się grało lepiej, serwery, na których masz regularnie aktualizacje a całościowa ich ilość wynosi tyle, co na Rexii możesz policzyć na palcach jednej ręki, najlepiej wypisz je tutaj. My nie tracimy na pewno swojego czasu a jak mamy tracić czas kogoś? Skoro komuś nie podoba się serwer to go zmienia i tyle. Dodajemy według Ciebie bezsensowe Mini Gry czy pozorne zmiany nazwy kanałów, aby udać, że coś robimy, no po prostu nie wiem co mam napisać, żeby opisać jak bardzo mnie to bawi, spędzam nad tym serwerem bardzo dużo czasu i nic co tutaj zostało zrobione, nie zostało zrobione bezsensu lub tylko dla pozoru, no, chyba że dla Ciebie. Zalecam wejść w zakładkę ostatnie zmiany i przelecieć te aktualnie ponad 300 zmian i ocenić czy rzeczywiście mydlimy komuś oczy.
Pozdrawiam(y).
Pisane o 4 rano więc możliwe, że jak wstanę, to jeszcze coś dodam (nie analizowałem komentarzy reszty dlatego pewnie im coś odpisze) i poprawie składnie, bo usypiam (wcale nie przepisujemy cast systemu).