Zrobiłem fullafka z panelem do zarządzania z nim przez tibie, więc taki konfig to raczej nie jest dużo zabawy. Ustawisz set $prof "profa" i później pod to jego spelle etc. Mógłbym to zrobić, ale nie mam po co bo nie latam na navi ;d
tak sie wydaje, że ustawisz $profa i spelle i wszystko zrobione XD można na odpierdol zrobić.. I jasne, będzie działać ale ja mam połączone wszystkie skrypty ze sobą gdzie założenie było takie, że albo wpiszesz profe i każdy hotkey, shortkey,ikona się dostosowuje i/lub automatycznie zczytuje z postaci. Co do navi, to nie jest do navigacji. Od navi mam przeszło 250 skryptów i żaden z nich to nie jest kurde obracanie się XD choć mam skrpyta, który po pewnych akcjach i warunkach się odwraca i coś robi ale to nie takie głupie odwracanie się pod temple :V
btw tu masz ss z configu ikon z 2007/8 roku z classic.otserv.net(tak, ponad 10 lat kisze elfa) z czego ostatnie chyba najbardziej mi na tamte lata się podobały. Wtedy dodałem te info itp, pózniej to udostępniłem i tak każdy coś sobie brał