Nightmeres, co kogo to obchodzi jak wy postępowaliście, stworzyliście 1 gildie z top graczy, + administracja itp. biegacie ubijacie nawet 300k.. Wszystko wszystkim ale przez takie zachowanie zniechęcacie graczy. Piszecie jakies komentarze nie na miejscu szczycąc się że wszystkich ubijacie. Macie jakieś zasady? To zachowanie jest rodem z podstawówki typu: Ooo jestem w 7 klasie bede gnębił 3'cie, bo są słabsze i mniej w tej szkole. Większość z was to chłopy a zachowujecie sie jak dzieciarnia gnębiona w życiu która sobie nie radzi, zniechęcając grę nowym bo w tym jesteście jedynie dobrzy. Nie pisze o wszystkich, bo widziałem że grają z wami ludzie tacy jak, Dante, Wojtas, Ryba, Wielki,Yoda,Wody i jakoś nie biegają za 300k po ots. pokażcie jakąś klasę i podzielcie się bijcie przeciwko sobie czy coś albo poczekajcie aż te 300k wbiją jakiś lvl
Trochę godności.
A co do Ciebie Reksio, była sytuacja z bossem którego bił end o 24 przed temple, gdy ludzie zaczeli pisać do gm że co on robi to go usunął. Ale tak nie powinno być, wgl nie powinno być tak że administracja gra i trzyma jakieś strony
W końcu to administracja. Tyle ode mnie. Pomyślcie czasem trochę dojrzale bo siebie stawiacie w złym świetle jako graczy takim zachowaniem. A co niektorzy nie zachowują się jak na swój wiek. ;*