Hej, przede wszystkim nie rób z palka tankera który jest nie do zajebania od 500k lvl np od 10 osób(a nawet wiecej) drugie to jest, chciałeś na tym evo wprowadzić dobre pvp, to wypierdol te defy, bo one tylko blokuja na tych akcjach, nie da się przez nich mw rzucić, to jest kompletnie niepotrzebne, jeszcze dodac, ze defy o kilka milinow bija wiecej jeszcze co jest porabane, bo co każda edycje przegrałem tego nie było, nie wiem czemu nagle Ci pomysł taki przyszedł do głowy z defami
Druid, moim zdaniem wiadome było, że jak druid dostanie mega combo, to się wypierdoli w pare sekund, powiększyłbym trochę jego leczenie
Knight nie powinien od 3 palków wypierdalać tak szybko nawet jak NP Darek ma 3 palki po 600k a on knighta 580, to jest druga porażka.
Paladyn gram nim, więc nie powiem, co bym zmienił, bo nie marudzę na palka, a teraz najwiekszy konkret.
Kiedy była bitka w niedziele o bosa, to były 3 wolne sqm od pz według regulaminu, dobra wszystko fajnie, nagle Nightmares wyszedł nawet na bombe nie był do zajebania, bo wiadome to 600k paladyn, ale najlepsze druidy po 550k od nas, on je sam kurwa wybił jednym charem, a co mowic dopiero o knighcie, paladynie co jest kurwa niedorzeczne, gostek sam nas wyjebał bez pomocy itp, sam jednym charem prawie, to z czym do ludzi? ja rozumiem bo ja padlem w sekunde, bo mialem 450k kapcia, ale on sam kurwa o różnice max 100k lvl położył paladyna, to coś tu jest nie halo.
Pozdrawiam.