P2W / mam kilkadziesiąt tysiecy PP, PayToWin ?? kto byłby tak szalony żeby wydać pieniądze prawdziwe gdzie 75 pp = 1 zł ... no daj spokój na serwerze istnieje mnóstwo sposobów gdzie można zarobić spokojnie 5-10k pp dziennie bez żadnych ograniczeń stawiasz bota i ci zarabia (i nie mówię tu o kasynie ani łowieniu ryb) aktualnie mam najlepszego seta kozak postać i nie ma co robić na serwerze pay-to-win ... śmieszne
serwer jest przyjazny graczom itemshop z questów najlepsze eq z questów a ty mówisz p2w...
punkty aktualnie nie mają większego znaczenia jedynie dragon booki bo reszta z IS jest do śmieci przy takiej ilości graczy że każdy zrobi wszystkie questy / taski i już wychodzi ci 20 przedmiotów jednego typu na 1 gracza online ...
Zbroja crusader byłaby dla najbardziej zarobionych i tych którzy chcą mieć jak najlepsze eq CZYLI DLA MNIE? - tak dla takich graczy jak ja
Możecie dodać jakieś licytacje na domki, albo jakieś specjalne outfity do itemshopu taka zbroja nie zniszczyłaby rynku a miało by ją może 2-3 osoby na serwerze... serwer stoi już gram może łącznie z 2,5 miesiąca a mam więcej niż ci co grają rok serwer musi mieć ujście gdzie możesz zrobić coś dodatkowego bo przecież po coś łowią ludzie rexia coiny po coś ludzie sprzedaja itemy na market , nie pozdrawiam. JEBAC BIEDE !!