Witam , długo myślałem nad tematem resetu servera , każdy ma swoje + i - Topowcy +600 będą bronić Brak Resetu a lowlvle będą będą popierali Reset i mamy blednę koło a decyzji jak nie ma tak nie będzie
, ale w tym wszystkim jest możliwość zadowolenia innych Graczy oraz możliwość pozyskania nowych jeśli Administracja OGARNIE ! że Top gracze to nie wszyscy , oczywiście byli z wami od samego początku , przywiązaliście się do nich i ich trochę już poznaliście, ale nawet oni nie dadzą wam tego co może wam dać świeży graczy który chce coś znaczyć i wystartować na równej walce z innymi a nie byc tak w plecy z lvlem bo i tak jeśli juz uda mu sie wbic np 3 x 500 klvl , to przyleci jakiś Top lvl i go ubije żeby przypadkiem w Dupie mu sie nie pomieszało
ps . takie sytuacje maja miejsce teraz , Więc tu moja Propozycja otwarcie 2 Servera w formie testu oczywiście .
1. Server Sezonowy Czas trwania 1-3 miesiące .
2. Max 2 Mc do PVP , z tego co widziałem cała topka to unskille i bez MC i Elf bota nie umieją grac xd ( ps. nie cisne topce ale prawdę rzecze )
3 . Nowe konta , żeby pn , gracz który posiada xxx pp nie kupił sobie odrazu całego IS , jesli ma taką potrzebe niech zapłaci
4. Exp taki jak na zwykłym servie + x2-5
5. RS jeśli np gracz posiada 200 k lvl i zabije go inny gracz na 200 lvl 1 pkt , gracz posiada 200 k lvl i zabije go gracz z lvl 500 - 3 pkt , RS nie da się usunąć , jeśli nie chcesz ztracić EQ polecam Dobrego Scrypta albo zgłosić sie do Sunga dogadacie sie )
6. Exp z misji x 5 bossy co 12 H !!
7. Nagrody !!!!
co to by był za sezonowy Bez nagród oczywiście przeniesienie postaci na zwykły server było by ciekawą opcją , moze wartą rozpatrzenia ? , ale ja jednak bym proponował Dla 1 postacie po sezonowym Nagrodę w postaci Gold Statuły w Temple Statuła daje 1 dziennie na konto po 1 DC ,2 . 5-10 Elite items, + 10 k pp, niech Gracze wiedzą kto był kozakiem na sezonowym oczywiście statuła przeniesiona do Normalnego servera , oczywiście są to teoretyczne nagrody ,
to by było na tyle dziś
dziękuje teraz czekam na Hejty bo czym by było życie na Rexia bez dobrego Hejta od unkilli xd