1. Dragonausa organizował MOST i wszystko ładnie zrobił, włącznie z pisaniem, skończ wymyślać Nelfiś.
2. Nikt nie zaczął płakać, wbiłem sobie w każdą topkę profesji i zobaczyłem, że najmniej topowych jest EK i ED więc dla nich coś zmieniłem. Planuje też znerfić Defendery u RP więc nie zakładaj nowego tematu jak zobaczysz taką zmianę, że niby pod kogoś.
3. Castle już jest drugą edycje i zawsze druga gildia miała dwie bramy i jest równa, a to dlatego, że może je bić więcej osób niż pierwsza gildia, tak samo tą drugą ze względu na stacka. O jakim bugu na odbiór staminy mówisz?
4. Co do podszywania no to jest wtedy kiedy osoba pod, którą się podszywają to zgłasza, bo tak to przecież może to nikomu nie przeszkadzać. Ty ostatnio zgłaszałeś, że nick "beka z nelfisia" czy coś takiego się pod Ciebie podszywa, gdzie tutaj jest podszywanie xD?
Bana też dostałeś dzięki mojej uprzejmości na jedną postać i to wybraną przez siebie więc nie zdziw się, że jak ktoś z innej gildii Cię teraz zabije na większej ilości MC dostanie bana na wybraną przez siebie postać, jestem sprawiedliwy.
Podsumowując mam od Ciebie codziennie wiadomości na fanpage/ctrl+r i teraz nawet na forum, zaczyna mnie to drażnić, szczególnie, że może na te wszystkie oskarżenia 10% się sprawdziło i to w małym stopniu, a ja na tym tracę, bo wmawiasz to innym osobom. Od teraz raczej będę tylko wyświetlał tylko wiadomości od Ciebie, bo mam co robić, a tracę na Ciebie dziennie 30 minut z których nigdy nic nie wynika. Nie było żadnej faworyzacji, nie ma i nie będzie, zrozum to Nelfiś wreszcie proszę.
Dobra to nie był Nelfiś, a ja cały temat do niego rozpisałem, w każdym razie wiem, że odpowiedź i tak dobra dla Nelfisia, bo mi to codziennie opisuje na fanpage.