Witam ,
Gram na Rexi 2-3 Miesiące i mogę powiedzieć jedno Naprawdę super Serverek , choć daleko mu do altaronu który miał własne mapy robione od podstaw własną mechanikę postacie sub-profesji i balans jaki posiadał był niesamowity niestety przezbrak czasu administracji server upadł teraz gra tam może 20 os w godzinach szczytu , na exp x 1 tylko i wyłącznie dla sentymentu altaron.pl polecam odwiedzić forum i poczytać o mechanikach jakie sie tam odbywały np wojownik Nekromanta-Elementalista DualSword XD 2x mieczyk speed atak x 2 dmg 75% . ale nie o tym chciałem tu rozwinąć swą myśl , ps, nie zachęcam graczy do zmiany serva na Altaron gdyż ten server już praktycznie nie istnieje ;/ i szkoda na niego czasu.
Server został po prostu zdominowany przez Graczy EUROWIZJA ! , starzy gracze albo siedzą w depo bo nic nie mogą zrobić , albo expia po płatnych expowiskach po cichu licząc na to że Eurowizja po nich nie wpadnie , to trochę smutne , i nie nie chodzi mi oto że z was szydzę czy coś w tym guście , nie nie po prostu server traci dobrych graczy a szkoda.
Mrozu , server jest nie zbalansowany , a twoje poprawki do balansu niekiedy wołają o pomstę do nieba i wywołują śmiech na sali
ja bym ci zaproponował abys otworzył test server gdzie doświadczeni gracze by testowali balans dmg i innych pierdół
bo np nerf na exh sm z 2 na 2.5 niektórzy gracze powiedzieli że to nic xd a to jednak ogromny cios w pvp .
i tu teraz moja indywidualna propozycja , wiem że server się szczyci tym iz nie było Dawno Resetu , ale jeśli byś go zrobił myślę ze 70 % starych graczy wróci tu bardzo szybko ! a ile nowych ? hmm sam o tym juz dobrze wiesz , i reszta graczy też ,
dlatego załączam ankietę