mam zasadnicze pytanie, kto ten "Guesque" czy chuj wie jak to sie pisze bo nie kojarzu cos takich legend chyba ze to rexia player i oldzik totalny tego otsa to przepraszam, sory bogu jak cos mozemy wjechac na 10+ otsika i walczytc na 12 cliencie spokojnie na kazdej mozliwej wersji tibi mamy lepszych ludzi od was jedyne co wam wyszlo to ta rexia bo poza nia to nie istniejecie nigdzie es bye
Kiedy ja się biłem na rl tibii w tej zjebanej gierce napierdalając brazoli i szwedów to Tobie jeszcze matka cycka podawała jak byłeś głodny dzieciaku.
Otsika?
Zapraszam na rl tibie na enfo/retro
Ponad połowa grajków Twojego pokroju pogubiłaby rączki jednocześnie bijąc, przekładając ssa/mighty i ewentualnie potując kogoś BEZ BOTA/SKRYPTÓW
Idź się chwal dalej jaki to mistrz pvp jesteś: elfbot + tibiaauto a bez bocika to dwie lewe inwalidzkie rączki.
Może to i lepiej, że nie wiesz bo wiedząc utkałbyś pizde i się nie odzywał ze swoimi "osiągnięciami" na jakimś gówno otsie który zdycha i nikt więcej o nim nie słysz
Pojmijcie wy w końcu, że pvp na bocie wcale nie pokazuje jakie to z was zajebiste grajki, szczególnie jeśli chodzi o elfa który zrobi wszystko :V
Masz rację.
Dla Ciebie nie istnieje nigdzie, bo mnie nie znasz...
Ale daje rękę uciąć, że przewalczyłem więcej wojen, wyjebałem więcej brazoli i szwedów z różnych serwerów niż Ty kiedykolwiek osób zabiłeś w tej gierce.
Aczkolwiek dziwne żebyś mnie znał jak Ty podobno jesteś "BÓG" otsów które z normalnym pvp, ręcznym NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO bo przecież ots bez bota to nie ots XD
Typy co dyskutują na forum i pierdolą jacy to bogowie rl map, na OTSACH na kolejnym bocie do kolekcji
@edit
Oldem na pewno też jestem tego gówno otsika, bo BAWIŁEM się tu już za czasów songa i kooba