Jak w temacie,
Neutralny player, gram od jakis 3/4 tygodni ale chyba za szybko lvl lecial stad postanowili mnie troche usadzic.
dzis moze 20min zdjalem chara z wedki bo wolne to mowie cos podgonie sobie do przodu, chwilke pozniej kiedy robilem sobie kawe.
Kowal Forfun killed at level 616236 by Mystogan, by Game Over, by Blackdead i przez achad - ofc autofallow+mc
i tak jest ciagle, pisalismy zreszta juz na CTrL+R miales sprawdzic, chlopaki jednak dalej sie dobrze bawia.
jedna deska - 700lvli , 700lvli to pol dnia na wedce
jedyny mozliw sposob expienia na tym serwerze 600k+ ? to tylko wedka dobrze rozumiem? Mrozu powaznie myslisz ze na evo ots nowi gracze beda expic 3 miechy lvl na wedce do pierwszego reba bo psiarnia nie pozwoli grac? Jesli tak, daj odrazu info to zacznie sie czegos nowego szukac bo ludzie wpadaja tu pograc a nie postawic afk 24 na wedce.
TO JEST EVO nie jebane rl gdzie trzeba czatowac. na chwile obecna mamy zamkniete wszystkie respy brazole z smiesznymi petami obstawiaja stony reszta nohandow drakony + platne bo oni musza expic swoja 536748653 postac.
wtf?
5
EDIT#1
MASNOWCIUL, Thor, Diego Costa, PIASEK DOMINATOR, Trawa Stresy,
ta piatka wspanialych tez nie zostala ukarana za questa. Czyzby tylko puste slowa?
EDIT#2
wspomniala mi sie jeszcze jedna sytuacja, chyba plywacy sa tym najazdem na ktorym mozna cos zdobyc mimo 600k+(nie udalo mi sie jednak sprawdzic, why?) Bardzo proste wpadam sobie na wyspe chce sprawdzic cos nowego ale niestety sie nie da EXTREME+MC chary latajacy na fallow z mage bomba sciagal wszystko/wszystkich a jesli widzial suppa to go fallowal zeby tylko czasem czegos nie zdobyc
czemu multi mc/fallow aka 10 klientow jest w ogole dozwolone przy tak hardcorowym ot. Jeszcze bylbym to wstanie zrozumiec na malych lvl bo chlopaki walcza o przetrwanie ale 3x 717k reborn ? o.o