Boże tym cyniem jebany zgnojeńcu szczekasz coś, że kogoś pushnąłeś raz na 10 lat xD
Kurwo jebana na Vestii dostaliście taką przekope, że xLoga daliśmy po tygodniu, bo nie było z kim się bić.
Jak tam realevo? Z tym twoim rozjebanym szwedem tak was zaruchałem, że chłop dał x loga na frostach, bo go wyjeśniłem 10:0, chłop bez rąk wołał jakiś dexów od warriora, huszcze, chłopy padały w 4, gdzie ja byłem sam xD Jedyne pvp jakie możecie pokazać to na tym rozjebanym dedzie, gdzie są jakieś frozenki, brak exhaustu na pushowanie, na zasypywanie się.
Normalny ots i chłopy rączki se łamią. vestia - nic nie pokazali, realevo - nic nie pokazali. Msg kurwo jak zbierzesz cos ludzi i zaczniesz grac to moze reload zrobimy.
ps. Tylko tu na tym forum jestes jebanym bogiem, bo masz jakiś przygłupów jebanym typu vitaminy, rumeye zajebane studenciki, co jak byłem jeszcze u huszczy to psy pod miotłą siedziały jak coś mówiłem albo z płaczem wychodziły z tsa jak dostały pocisk czyt. vitamins jebany hools co z ojcem na mecze chodzi.
Siedzisz ty jebany randomie na tym forum rexi od roku, spuszczasz się jaki to dobry nie jesteś, a wystarczy normalny otsik 8,6 nawet arcydzieło gacy i jestes jebanym randomem od kamysa. Skąd się urodziłeś tam zdechniesz. Tylko tu uważaja cie za boga, a normalni ludzie wiedza co i jak. Pjona randomie
Ujeb sie randomie, pisz dalej do mrożka zeby retro outficiki ci dodał i graj tu 10 lat bo na normalnym otsie nie masz podjazdu