Jeden z niewielu członków administracji który poświęcił swój czas, żeby wytłumaczyć proste sprawy. Większość z adminów posługuje się językiem typowo tibijskim i zakłada, że każdy zna ten "jargon", a niestety nie każda osoba, który przychodzi na serwer jest zapalonym tibianem i wie co każdy skrót i okreslenie oznacza. Dziewięć na dziesięć adminów od razu ignoruje mnie jak pytam co dana rzecz oznacza itd.
Potrzebowałem pomocy z questem na spell 250k (chyba
) i Flexy się zaoferował pomóc.
Flexy napisała do mnie z jej prywatnej postaci, poszliśmy na questa. Zanim go zaczęliśmy, Flexy wytłumaczyła co się na tym queście robi i czego się spodziewać. Podczas robienia questa minęliśmy fontanne i Flexy kazała na nią nacisnąć, żebym zgarnął addona - zapytałem co to jest itd. i ona nie miała problemu w tym, żeby mi to wytłumaczyć. Dostałem również link do tematu na forum gdzie wszystkie fontanny są rozpisane.
Zrobiliśmy questa, dostałem spells i Flexy powiedziała, że jak czegoś nie będę wiedział albo miał z czymś problemy to mogę pisać do niego osobiście, a jak nie to na ogólnych czatach, i napewno inny admin mi pomoże.
Flexy zdecywanie na plus - konkretny dodatek do zespołu i pomaga RexiaOTS, żeby gracze zostali na dłużej.
Pozdrawiam serdecznie
@EDIT
Sorry Roksana za płęć męską
Już poprawione