Powiem tak, jako że jestem nowym graczem stosunkowo to wypowiem się bezstronnie z tego co zaobserwowałem.
Po pierwsze jest kilka osób, ale są to pojedyńcze przypadki w Szwedach z którymi idzie rozmawiać także w tej wiadomości nie wrzucam wszystkich do jednego wora z góry zaznaczam, ale są też takie przypadki że tak to delikatnie nazwę pokrzywdzone przez rodziców (niestety znam kilku takich). To jest tylko gra a niektórzy biorą to do siebie jakby od tego zależała ich przyszłość. Fakt jest taki, że Zły nie powinien odpisywać na szczeniackie zaczepki ze strony tej gorszej części Szwedów, ale są też granice, które przekroczyli na 100% np najeżdżając na żonę / dziewczynę Złego. A prawda jest taka że tych ludzi dupa boli bo czegoś mu zazdroszczą, nic innego mi do głowy nie przychodzi. Też sporo słyszałem o tym jak ktoś od Was wypisywał do dziewczyny innego z graczy tak samo jak i jego rodziny. Ja osobiście mając takie dziecko wstydziłbym się go. Weźcie się opamiętajcie i zachowajcie rozum przy tej rywalizacji wirtualnej, z podkreśleniem na WIRTUALNEJ. To tylko cyferki krateczki które Wam powinny umilić czas po pracy, szkole czy też po innym zajęciu, tak samo jak innym, a Wy to chcecie zniszczyć. Szwedzi przez tą gorszą część mają taką opinię i to u większości graczy tego serwera, część tego nie ukrywa, a część ukrywa żeby mieć z tego profity w formie pomocy w questach / wolnym expieniu. Proponuję weźcie pierdolnijcie wszyscy baranka w ścianę ogarnijcie d00psko podajcie sobie symboliczną rękę na zgodę i zajmijcie się stricte grą, a nie czyimś życiem prywatnym. Nikt Wam nie każe się kolegować.