Moje Uszanowanie, Kope lat..
Nie mogłem zapomnieć o zwykłych życzeniach dla ludzi z którymi miałem przyjemność grać przez dłuższy czas.
Chcę każdemu z Was, bez najmniejszych wyjątków !
Życzyć Przede wszystkim zdrowia, to jest teraz najważniejsze. Mam nadzieję, że w krótkim czasie w Polsce obalimy pandemię i wszystko wróci do normalności.
Przyjęło się, że podczas sylwestra wielu z Nas podejmuje wyzwania - Postanowienia Noworoczne - Jeżeli macie owe, życzę dużo siły i determinacji, wytrwałości w ich dążeniu.
Oby Przyszły rok 2021 był zdecydowanie lepszy niż aktualny.
Życzę Udanej Zabawy Sylwestrowej, jeżeli używacie fajerwerków - ostrożności.
Konkurs
Karaoke / Własna piosenka
Tematyka jest dowolna - Minimalna długość utworu to 1 minuta 30 sekund - Im więcej tym lepiej, być może również wpłynie to na ocenę.
W tekście proszę umieścić Pozdrowienia dla Hektorixa oraz Earante z Leszna.
Oraz Pozdrowienia dla Całej Rexia.pl
Nagrody :
1 miejsce - Minimum 100.000 Punktów premium
2 miejsce - Minimum 70.000 Punktów Premium
3 miejsce - Minimum 50.000 Punktów Premium
Istnieje szansa, że utwory tak wpadną w ucho, że uwzględnię dodatkowe, znacznie wartościowsze nagrody.
Każdy Uczestnik dostanie nagrodę - Każdy kto udostępni utwór swojego autorstwa - Otrzyma wynagrodzenie w postaci Punktów premium.. Docenimy Chęci - Odwagę do podjęcia wyzwania oraz pomysłowość każdego z Was !
Zachęcam wszystkich do zabawy. Proszę spakować plik na Serwer " Youtube " / Albo inny serwer w którym nie będzie trzeba pobrać utworu żeby go odsłuchać - i wysłać link z utworem tutaj w komentarzu.
- Na utwory czekam do dnia 04.01.2021
- Wyniki: 05.01.2021 ( Godzina 18 - Czasu Polskiego )
( Oceniać będzie 6 osób ) - W tym temacie nie ma znajomych. Każdego traktujemy indywidualnie, słowo.
Raz jeszcze, Wszystkiego dobrego !