Cześć
@Mrozu piszę ten temat, ponieważ nie wiem czy zależy Ci żebyśmy przestali grać i żeby zostało Ci 10 osób na otsie, bo odkąd połączyliśmy się z 4fun 70% otsa jest u nas na tsie , bo jeżeli tak to powoli Ci się to udaję xD Ale mniejsza o to, proszę nie banuj i nie usuwaj tematu, tylko daj nam normalną odpowiedź.
Pierwsza sprawa:
Dlaczego od Nas tak jak pisałeś ktoś dostał jaila za blokowanie dungeona gdzie mogło bić w 10 osób, a oni gdy stoją i trapują questa i nie może wyjść nawet 1 osoba, nie mają z tego konsekwencji.
Druga sprawa:
Są 32 postacie z zrobionym Lost Reborn Bp, a Lost Reborn BP jest 33, jak to możliwe?
Sprzedałem chara 3 reby eda o nicku Alkoholik, aktualnie nick Hiyayakko, bez lost reborn bp za niższą cenę, ten lost Reborn BP jest na nicku "FenriR". Wszystkie postacie z 3 rebornem, które mają zrobiony Lost Reborn BP mają go na sobie, skąd więc oni mają ten BP?
Z Random lost itemów nie lecą, sam ktoś Ciebie pytał o to i innego GOD'a.
Nie kumam, nie zabijamy randomów, pomagamy im w questach, dajemy itemy, a i tak jesteśmy gorsi od osób które porobiły wagony do 399k, i do 599k żeby czyścić respy.
Mam nadzieję że podejdziesz do tematu na poważnie a nie skończy się banem i usunięciem tematu.