O chłop wrócił z przysiadu na sztange ojca, czas merytorycznie zajechać 10 latka.
1) Nikt mnie od deja nie wyjebał, sam odszedłem. Jeszcze przed Vestia na publicznym tsie była propozycja, żebym doszedł do nich z ludźmi, więc jebany randomie, gdybym dalej tam grał teraz byłbyś ujebany na swoim dejdzie albo com back byś zajebał do kamysa, bo to jedyny team, który cie chce
2) Chłop myśli, że kogokolwiek wyjebał z tego otsa xD jebany randomie dawaliście xloga z tego otsa (jeszcze jak nie grales) z 10x, kimbok może potwwierdzić. Już ci szmulo pisałem, że nie gram na otsie, żeby expić tak jak ty konia bijesz, bo wbijasz 10 reborna na dedzie, gdzie gra 4 osoby. Nie było oporu daliśmy x loga, potem robicie wielki comeback, gdzie od nas 80% ludzie poseelało chary za złotówki i wchodzili tylko 30 min na bitke a potem x log, a ty sie cieszysz rozjebańcu, że kogoś wyniosłeś xD
3) U daglasa gra 10 osób od mazura xD Pierdolnij sie w łeb
4) Pierdole ty jesteś głupszy niż ten twój chłopak. Cyferki nie grają, czyli jak dostajesz w pizde na otsach warmody 1k do 300 to znaczy, że coś potrafisz grać. Jak wygrywasz z tradówami warmoda ledwo o 100 fragów to znaczy, że coś potrafisz grać xD Jebany imbecyl
Chłop pisze cos o kuchni, gdzie po 1 nawet nie wie skąd się to wzięło, po drugie jak ja siedziałem z normalnymi teamami na tsach to ty ściero kłóciłeś się z bratem czy kamys wygrał czy paczek, jak biliście się po 10 na rotach. Jeszcze 4 lata temu jedynymi osobami, które znały cie w ta gierke były paczki i kamysy, więc ujeb się cichutko randomie jebany.
Chłop coś spamuje o dodatkowym sdeku, a sam jest jebaną łapanką z trade XD Jebany ścieku bym chciał, żebyś nie wchodził na walke i cie zbanować to bym to zrobił, ale że mam w pizdzie tą grę to tego nie zrobiłem ścieku. W tym momencie, gdyby normalne teamy wbiły to miałbyś wjazdj gdzie? Już nawet kamys cie nie chce, został ci warrior i dey, a najsmutniejsze jest to, że grasz tam, bo twój chłopak huszcza tam jest xD
ps. Co do msa, grałem bo mogłem se grać kim chce. Chciałem to nawet mogłem na twoim starym jeździć. A ty co? Jebany druidek z dodatkowym sdekiem. Zrobiłeś coś innego to wypierdalałeś ze starym na szared expić druidy
A teraz ściero zdalna przyroda czeka