Witam, z tej strony Bum. Kto mnie zna, ten wie że od długiego czasu nie grałem i raz na jakiś czas zalogowałem się, aby postawić postacie na trainy, by nie trafiły one na nieużywki. Pewnego razu chciałem się zalogować lecz patrzę, a tu ban na Ip. Mrozu pisałem do Ciebie wielokrotnie, lecz dowiedzieć się od Ciebie czegoś jest trudniejsze niż od dziecka. Stwierdziłeś, że powodem powyższego bana jest postawienie więcej niż 4 postaci na trainy, więcej nie dało się od Ciebie wyciągnąć, zatem może tutaj dowiem się czegoś więcej. Czy naprawdę uważasz że postawienie postaci na trainy jest przewinieniem, które odrazu zasługuje na bana ip? Przeglądam regulamin i pewnie podpiąłeś to pod paragraf 2, punkt H "h) Wszelkie nadużywanie MC (używanie 4 lub więcej postaci z tym samym IP w celu np. wyczyszczenia expowiska, zabicia danego gracza) będzie nagradzane banami na postacie. Próby obejścia punktu poprzez używanie VPN'a nie są akceptowane i będą traktowane jako jedno IP." Wydaje mi się że używanie 4+mc do czyszczenia respów znacząco się różni od stawiania na trainach i tak naprawdę ten ban jest z dupy, zwłaszcza że ten jakże poważny proceder popełnia napewno dużo więcej ludzi, niż tylko ja.