Witam,dzisiaj w nocy robiąc taska (oczywiście na bocie) wydarzyła się bardzo zła rzecz
Ukończyłam taska o godzinie pomiędzy 1:00 albo 5:00 i dostałam nagrodę,niestety tak się niefortunnie złożyło że nie miałam miejsca w plecaku (
) i T-Ring oraz ten fajny plecaczek poszedł na ziemię,jest szansa na odzyskanie tego? może jest jakaś szansa sprawdzenia w logach jakie itemy zostały zebrane podczas clean'u,aktualnie mam 130K lvl,z góry przepraszam że dopiero teraz piszę ten post a nie wcześniej ale byłam w pracy.Nie widzę dalszej gry bez T-ringa ponieważ nie gram po to aby jakoś się bić z ludźmi czy coś tylko po to żeby porobić quest a szczególnie taski bo chcę być top 1 w taskach
Tak jak wyżej pisałam,nie widzę dalszej gry bez T-ringa ponieważ taski oraz questy są coraz cięższe.Bardzo proszę Administrację o to aby oddała mi tego ringa,dorzucam zdjęcie aby udowodnić że robię głównie taski w kolejności jak jest na stronie (rexia.pl/?subtopic=task).
Jeżeli Administracja nie odda mi T-ringa to chociaż bardzo dziękuję za poświęcenie chwili na czytanie tego "wątku"
Życzę udanych wypadów na exp wszystkim czytającym,cześć!
Zdjęcia się nie da dodać ponieważ waży za dużo,ale dam link do mojego "profilu"
Profil: rexia.pl/index.php?subtopic=characters&name=Ashiva